KultúraMédiaZene

Csodálatos dallamok a dobrai Falunapon

Dobra – Finom ételek, színes programsorozat és fergeteges utcabál – így zárult a Falunap.

Az idei évben augusztus 11-én került megrendezésre a dobrai Falunap. A nap folyamán nem csak a falu lakossága látogatott el a rendezvényre, hanem a környező településekről, sőt még a határon túlról is szép számmal érkeztek vendégek. Hagyományhoz illően, a szervezők most is hatalmas hangsúlyt fektettek arra, hogy a programsorozattal minden korosztály megtalálja a számára tökéletes kikapcsolódás lehetőségét.

Az esemény nyitányaként az ínycsiklandozó ételeké volt a főszerep. A falu lakossága már a reggeli órákban összegyűlt, hogy egy nagyszerű Gulyásfőző versenyen mérethessék össze főzési rátermettségüket. A finom ebéd után a kulturális programok sokaságából „csemegézhettek” a látogatók. Az ünnepélyes megnyitót követően többek közt a demecseri fúvószenekar (Citrom Band), a HOLDFÉNY mazsorett csoport, Fazekas Edina és a Királyhelmeci Banditák is a szórakoztatták a közönséget. A rendezvényt az IMPULZ zenekar fergeteges utcabálja zárta!

A legszebb operaáriák is helyet kaptak a programsorozatban

Az esemény sztárvendége a tavalyi X Faktorból ismerté vált Abaházi Nagy Lívia volt. Az operaénekesnő lehengerlő tehetsége mellett a Star Boutique által viselt csodálatos ruhának köszönhetően is, hamar a figyelem középpontjába került. A világszínvonalú előadásában olyan fantasztikus dalok is elhangoztak, mint a „Nessun dorma” vagy a „Time to say goodbye”. Az énekesnő hozzá megszokott módon nem csak operaáriákkal, hanem musicalekkel és népdalokkal is elkápráztatta a közönséget. A háromnegyed órás műsor annyira jól sikerült, hogy a vendégek szemrebbenés nélkül hallgatták végig, és minden dalt hosszas vastapssal jutalmaztak.

„Számomra az esemény fő pontja Abaházi Nagy Lívia előadása volt! Úgy éreztem, mintha egy angyalt hallanék énekelni!” – vallott Marosi Réka, aki édesapjával Budapestről látogatott el a rendezvényre, kifejezetten csak Lívia miatt. Elmondta még, hogy hatalmas álma teljesült azzal, hogy egy szlovákiai falucskában hallhatta a legnagyobb kedvencét.

A szervezők a nap folyamán számos kiegészítő programokkal, többek közt póni lovaglással és kirakodóvásárral is várták a látogatókat!

Foto: Enzoe

Hozzászólások