Média

Chris Pratt válása után újabb esküvőre készül

2017 augusztusában mindenkit sokként ért a hír, amikor Hollywood egyik legkedveltebb sztárpárja, Chris Pratt és Anna Faris bejelentették, hogy elválnak. Chris és Anna 2007-ben találkoztak először, a Take me home tonight olvasópróbáján, és nem sokkal ezután randevúzni kezdtek egymással. 2009 júliusában végül egy kis szertartás keretén belül összeházasodtak Balin, majd három évvel később megszületett kisfiúk, Jack. Kapcsolatuk látszólag tökéletesen alakult, ezért mindenkit meglepett, amikor nyolc együtt töltött év után úgy döntöttek, véget vetnek a házasságuknak. Egyes pletykák szerint a szerelmük Chris szárnyaló karrierének “áldozata” lett, ugyanis a Galaxis Őrzői bemutatása után Pratt szinte egyik pillanatról a másikra, Hollywood egyik legkeresettebb színészévé vált. Űrlord megformálása után rengeteg filmstúdió ajtaja kinyílt előtte, és a színész élni is szeretett volna ezekkel a lehetőségekkel, ám Annának állítólag más tervei voltak a jövőre nézve.

A gyermekük érdekében igyekeztek békésen rendezni a válásukat, amit végül 2018 októberében mondtak ki. Anna Faris ezt követően Michael Barrett mellett találta meg a boldogságot, de Chris sem szomorkodott sokáig, 2018 júniusában ugyanis hírbe hozták Arnold Schwarzenegger legidősebb lányával, Katherine-nel.

Anna és Chris a kisfiúkkal

Katherine és Chris nagyon hamar megtalálták a közös hangot, és a hírek szerint remekül kijönnek egymással. A kapcsolatukat hivatalosan csak 2018 végén erősítették meg, de a lesifotósoknak köszönhetően már korábban is látni lehetett a köztük alakuló románcot. Úgy tűnik új kapcsolatát egykori kedvese sem bánja, és valóban sikerült jóban maradniuk a válásuk után is. Tavaly októberben például Chris Pratt, Katherine Schwarzenegger, Anna Faris és Michael Barrett közösen kísérték el a kicsi Jacket a halloweeni csokigyűjtésre.

A Galaxis őrzői sztárja néhány nappal ezelőtt hivatalos Instagram oldalán jelentette be, hogy válása után újra nősülni készül, ugyanis megkérte Katherine Schwarzenegger kezét. Az eljegyzés híre sokakban nemtetszést váltott ki, hiszen a páros még csak közel fél éve van együtt, és Chris válási procedúrája is alig három hónapja ért véget. A közeli ismerőseik ugyanakkor azt nyilatkozták, egyáltalán nem meglepő Pratt lépése, hiszen tényleg nagyon szereti Katherinet. Bárhogy is legyen, mi szívből gratulálunk a jegyespárnak! 

Hozzászólások