Filmek

Chris Hemsworth-el folytatódik a Men in Black

2019-ben ismét jobbnál-jobb filmeket láthatunk majd a mozikban, például több Disney mese élőszereplős  változatait is,  Dumbó és Aladdin, de azért folytatásokból sem lesz hiány.  2012 után év után ugyanis elkészült az új Men in Black film.

Hihetetlenül gyorsan elröppent 22 év, amikor még Will Smith és Tommy Lee Jones mint sötét zsaruk megjelentek a filmvásznon. Azóta még két részt készítettek, a legutóbbi 2012-ben került a mozikba. Most új szereplőgárdával ismét jelentkezik a MIB csapata.  A Sony Pictures bejelentette, hogy egy  spin-offal  szeretnék újraéleszteni az ügynököket, amelyet 2019-ben mutatnának be majd a mozik. A főszerepekre a Thor filmek sztárjait Chris Hemsworth-öt és a 2017-ben nagy sikert arató Thor – Rangarökben látható Tessa Thompsont szerződtették.  A duóhoz csatlakozik  Rebecca Ferguson, aki a Mission Impossible filmekből lehet ismerős, Liam Neeson és O ügynökként Emma Thomsont láthatjuk.

A történet ugyanabban az univerzumban fog játszódni, mint a MIB trilógia, azonban az új szereplők kis változást hoznak majd a spin-off részbe. A film Londonban kezdődik, de az előzetesek alapján több helyszínen is harcba szállnak a zsaruk a  földönkívüliekkel.

A Men in Black: International a szakértők szerint vicces és látványos filmnek ígérkezik. Az új rész rendezői között van az az F. Gary Gray, aki a Halálos iramban 8. részét és az Olasz melót is készítette, de producerként Steven Spielberg és az előző Men in Black filmek alkotója is részt vesz a spin-offban.

A Men in Black filmet 2019 nyarán láthatjuk majd a mozikban.

Hozzászólások