Zene

BRÉKING: visszatért a BLACKPINK

A BLACKPINK 2020-ban adta ki utoljára a THE ALBUM című korongját, azóta a lányok az egyéni karrierjükre koncentráltak és szólóban mutatták meg tehetségüket. Jennie már korábban megkapta a lehetőséget, hogy debütáljon, mint egyéni előadó, 2021 első negyedévében Rosé hangját hallhattuk szólóban az -R- névre keresztelt minialbumon, majd 2021. őszén Lisa is piacra dobta LALISA című minilemezét. Jisoo mindeközben színészi pályán csillogtatta meg tudását, az ő egyéni zenei karrierje még várólistán van.

Ezalatt a két év alatt rengeteg minden történt a lányokkal, elindították saját youtube csatornájukat, nagykövetekké váltak különböző neves márkáknál (Dior, Chanel, Saint Laurent, Celine), valamint Lisa egy tehetségkutató mentora lett, illetve különböző műsorokban szerepeltek. A rajongók azonban nagyon dühösek voltak a szünet miatt a kiadójukra, a YG Entertaintmentre. Úgy érezték, hogy elhanyagolja az egyik legjobb bandáját, aztán elérkezett 2022 augusztusa. Bár sokat kellett erre a pillanatra várni, de végre itt van. A BLACKPINK, mint banda, újra visszatért a zeneiparba!

Július 31-én a YG Entertainment bombahírként töltötte fel youtube csatornájukra a BLACKPINK következő albumának, a Born Pink-nek az előzetesét. A videó szerint a csoport augusztusban egy előzetes kislemezt, szeptemberben pedig a teljes projektet kiadja, mielőtt októberben világkörüli turnéra indulna.

A bejelentés óta folyamatosan érkeztek az előzetes videók, képek, amik minden rajongót felcsigáznak, a kislemezük címe pedig Pink Venom lett, amely a mai napon, augusztus 19-én fel is került a különböző platformokra.

Hallgassátok meg!

 

Hozzászólások