Beválhat az internetes ismerkedés?

Napjainkban egyre elterjedtebbnek számítanak az internetes társkeresők és applikációk, mint például a Csajok és Pasik vagy a Tinder.

Mindegyik rendkívül sok taggal büszkélkedhet. De vajon érdemes-e belevágni az ilyenfajta társ,- vagy egyáltalán barátkeresésbe? Kipróbáltuk!

Kialakulhatnak itt komoly kapcsolatok?

Ahány oldal annyiféle specializáció. Mindenki találhat szándékainak megfelelőt. Az, aki komoly kapcsolatot az, aki csak kalandot keres, és az is, aki csak ismerkedni szeretne.

Mi egy elvileg barátkozós, ismerkedős appot a Waplogot választottuk. Ez egy nagyon egyszerű, mindenki számára könnyedén használható alkalmazás. A profilunkon azt is megadhatjuk, hogy mit várunk az alkalmazástól: randizni szeretnénk, hálózatot építünk vagy szimplán csak barátokra vadászunk. Mi elsőként ez utóbbit próbáltuk ki.

Alighogy képet töltöttünk fel, már el is kezdtek érkezni az első kedvelések, sőt többen ránk is írtak. A „jelentkezők” elég sokféle típusba tartoztak: volt, akivel már a köszönés után elég volt közölni, hogy nem szeretnénk randizni, de olyan is akadt, aki ennek ellenére is tovább próbálkozott. Ezek persze kivétel nélkül férfiak voltak. Ha lányokkal szerettünk volna barátkozni, akkor külön nekünk kellett rájuk keresnünk, bár köztük is sokan voltak olyanok, akikről már kép alapján el lehetett dönteni, hogy nem a barátkozás az elsődleges céljuk.

Persze a sok negatív példa mellett itt is akadtak rendes emberek, akiknek nem kellett valamit nyolcszor elmondani, hogy megértsék, és el is lehetett velük beszélgetni.

Sőt, sikertörténetről is be tudunk számolni: szerkesztőségünkben is akad olyan, aki egy ilyen oldalon ismerte meg jelenlegi párját, akivel már évek óta együtt vannak, és a jelek szerint ez még sokáig így is marad. Összességében tehát elmondható, hogy az ismerkedős, társkeresős oldalak és alkalmazások nagyban megkönnyítik a párkeresők dolgát. Azonban ha regisztrálunk egy ilyenre, óhatatlanul előfordul majd, hogy olyanok is megtalálnak, akiknek egyáltalán nem kellene. Egy kis szerencsével, türelemmel- és persze megfelelő szűréssel- azonban rálelhetünk a Nagy Ő-re ilyen módon is.

 

Ti próbálkoztatok már ilyen weboldallal/alkalmazással? Ha igen, milyen tapasztalatokat szereztetek vele? Írjátok meg nekünk kommentben!

( A felhasznált képek a Google képkereső programból származnak! )

Hozzászólások