Bemutatták az Alvilág című magyar sorozatot

Néhány nappal ezelőtt startolt az RTL Klub csatornáján egy magyar gyártású sorozat, az Alvilág. A legújabb krimisorozatot  Ujj Mészáros Károly rendezte, és nyolc részt mutatnak majd be belőle a csatornán.

A történetben egy család kerül a középpontba, mivel a férfi tagok drogüzletben utaznak, ezzel veszélybe sodorva magukat és a környezetüket.
A főszerepben a rendező feleségét láthatjuk, Balsai Mónit, aki igyekszik átlagos feleségként viselkedni: foglalkozik a gyerekekkel, intézi az ügyes-bajos dolgokat, és nem akar tudomást szerezni a családi vállalkozásról.  A nő férjét azonban megölik, Nórának (Balsai Mónika) pedig szembe kell néznie a lehetetlennel, hogy megvédje a gyermekeit,  bekapcsolódik az alvilági életbe.
Nóra maffiózó testvérét Hevér Gábor alakítja, míg férjét a Mi kis falunkból ismerős Schmied Zoltán, aki együtt dolgozik sógorával, illetve apósával is, aki gengszter volt a régmúltban.
A sorozat első részében Nóra ultimátumot ad férjének, hogy szálljon ki az üzletből vagy elválik tőle.

Ujj Mészáros Károly és csapata nagy hangsúlyt fektetett az akciójelenetekre, a krimire. A szereplőgárdában feltűnik például a Kincsem című film egyik sztárja Fekete Ernő, továbbá Bezerédi Zoltán, Szirtes Ági, de verőemberként Szabó Győzőt is láthatjuk majd, akik örömmel vállalták szerepeket, legyen akár maffiózó, verőember vagy egy feleség.
A rendező szerint szokatlan, hogy egy ilyen kriminek nő legyen a főszereplője.  A sorozat érzelem dús, drámai lesz, de bemutatja, hogy nagy nyomás mellett a főszereplő hogyan próbálja fenntartani a harmonikus kapcsolatot a gyermekeivel.

A Fű és fehér por című sorozat alapján készült 60 perces magyar krimi első epizódját február 19-én mutatta be az RTL Klub. A részeket keddenként 21:10-től láthatják a nézők. 

Hozzászólások