Agave KönyvekHírekKönyvek

Az Odakint sötétebb sikerszerzőjének új novelláskötete

Sokan sokfélék vagyunk és legalább ennyi könyvnek a megjelenését várjuk. Az én izgatottsági listám első helyén az Odakint sötétebb szerzőjének új novelláskötete áll! Veres Attiláról el lehet mondani dolgokat, amiért azonban az én szívem elrabolta az a hitelesség, amivel a történeteiben éreztetni tudja, hogy Magyarországon járunk. Nem mellesleg pedig az a hatalmas hordónyi weirdség is elvarázsolt, amivel nyakonöntötte az első megjelent könyvét. Aki hiányolta ennek az éppen csak kialakuló zsánernek az itthoni képviseletét, mindenképpen ismerkedjen meg Veres Attila munkásságával.

De elég a fényezésből, hiszen fontos mondanivalóm van! Az Éjféli iskolákra már csak pár napot kell várni és nemcsak a két kezünk között tudhatjuk a novelláskötetet, de magával a szerzővel is találkozhatunk!

Veres Attila 2018. június 1-én a ViTa-est és közönségtalálkozón mutatja be először az Éjféli iskolákat, ahol felolvas a kötetből, majd 2018. június 9-én, 15 órától dedikál a Könyvhéten.

Veres Attila – Éjféli iskolák

Magyarország, ahogy még sosem láttuk.

Egy város felfalja lakóit. Egy pornóforgatás, ahol a szereplők nem egészen emberek. Egy borkóstolás, ahol az italba idegen életeket zártak. Egy falu, ahol embereket termesztenek a földeken. Egy növény, amely a túlvilágra nyit átjárót. Egy szeméttelep, amely a világ legértékesebb anyagát őrzi. Egy wellness, amely szó szerint maga a pokol.

15 történet, amelyek elolvasása után a világ sokkal furcsább hely lesz. Történetek iszonyattal végződő szerelmekről, rettenetes vágyakról, nyaralásokról, ahol a szerencsések halnak meg először. Történetek átalakulásokról, kísértésekről, zenekarokról, amelyek őrületbe csábítanak. Történetek halálról és életről, és az állapotokról, amikor a kettő között nincs különbség.

Az Agave Könyvek honlapján most beleolvashattok a műbe, illetve kedvezményesen elő tudjátok rendelni.

http://www.ahmagazin.com/konyvek/odakint-felkavarobb-de-bent-se-jobb-veres-attila-odakint-sotetebb/

Hozzászólások

Kaprinyák Dóra

Teával üzemelő firkászati keresztmetszet, az esztétizmus kézfogója. Pingvinadmirális a könyverődben.