Zene

Az elmúlt időszak legnagyobb slágerei

Hogy mi a közös Camila Cabello, Selena Gomez, Ed Sheeran és Jeson Derulo nevében? Mi más, mint a zene, illetve az, hogy mindegyikük hatalmas slágerrel rukkolt elő az elmúlt időszakban. Míg a kubai előadó egy latin pop számmal lepte meg a rajongókat, addig a volt Disney sztár ismét megcsillogtatta spanyol tudását. Ed Sheeran egy kicsit változtatott a stílusán, Jason azonban hozta a pörgős oldalát. Lássuk ezeket az alkotásokat!

Még a nyár közepén robbant be a köztudatba a “Don’t go yet” című sláger, amely Camila Cabello, kubai énekesnő nevéhez fűződik. A dal a következő, sorban a harmadik nagylemez egyik alkotása, amit maga az előadó írt pár író társával együtt. A latin pop kreálmány hatalmas siker lett az egész világon, két hónap elteltével is ott van a slágerlisták legnépszerűbbjei között. Nem csoda, hiszen Camila ritkán rukkol elő a rajongók számára nem túl élvezetes számmal. Ti szeretitek?

Érdemes még említést tenni egy újabb spanyol Selena Gomez dalról. A “999”-et Camilo-val karöltve készítette el, amihez azonnal videót is társítottak. A rendkívül színes klip szinte azonnal elnyerte a fanok tetszését, hiszen az énekesnő többek között lila hajjal is látható volt a kisfilmben. A dal bár nem kapott túl nagy promóciót, a slágerlistákon nagyon szépen teljesített. Mi a véleményetek róla?

Az ember mindig azt hiszi, hogy egyes előadók már nem tudják meglepni. Az állítás most ismét nem nyert bizonyosságot, hiszen Ed Sheeran szintén nyáron jelentette meg “Bad Habits” című újdonságát. A brit zenész hamarosan megint megtölti a boltok polcait egy saját koronggal, ami sorban az ötödik lesz. A most említett dal mellett azóta már egy újabb, “Shivers” nevet viselő kreálmány is napvilágot látott. Utóbbinak egyelőre nincs akkora sikere, mint az Ed-től kissé eltérő “Bad Habits”-nek, de még így sincsen oka panaszra. Várjuk azt a lemezt, igaz?

Néha kicsit eltűnik, máskor pedig felrobbantja a zenei világot. Jason Derulo most az utóbbit tette, hiszen ismét újdonsággal lepte meg a rajongókat. Az “Acapulco” egy rendkívül pörgős és egyedi alkotás, amihez a videót maga az énekes rendezte. A varázslatos szigeten játszódó történet tehát egy tökéletes zenei aláfestést kapott, amire a TikTokerek ismét felkapták a fejüket. Kíváncsian várjuk, hogy mekkora siker lesz a portálon. Ti szeretitek ezt a stílust?

Nektek melyik a kedvenc dalotok mostanában?

Hozzászólások