Az AVON pár illata

Az AVON-t hallásból már sokan ismerhetik. Aki kinyit egy katalógust, biztos, hogy parfümök tömkelegével találja szembe magát, ami nem is csoda, hiszen ez a márka fő profilja. Hónapról hónapra új illatokat ismerhetünk meg, egyre többféle választékünk van és mi nem győzünk minél több területet keresni bőrünkön, hogy hova tudunk még illatmintát kenni. A továbbiakban négy olyan parfümöt fogok nektek bemutatni, amit már jómagam is próbáltam.

Sensuelle

A parfüm kicsit több mint egy éve van meg, és párom kedvence. Meg is kérdeztem tőle, mi az, ami miatt ennyire tetszik neki, a válasza ennyi volt: “Nem tudom, csak hogy megbolondít”. Talán lehet azért is, mert ez egy igen lágy, nőies illat; ahogy a leírásában is szerepel Harry Fremont parfümőr mestertől “Teljesen személyes, érzéki és egyedülálló, akár a nő maga.”. Összetevői a bergamott, a kasmirfa és a tiaré virág édesebb illatot kölcsönöznek és az apró, törékeny, mosolygós nők jutnak róla az eszünkbe. Az illata akár délutánig is kitart, ár-érték arányban pedig egyáltalán nem vészes, hiszen egy üvegcse az akció ideje alatt 2000 Forint, míg akció nélkül négyezer forintért szerezhetjük be.

Little Black Dress Eau Fraiche

A Little Black Dress szerelmese vagyok, ezért múlt hónapban beszereztem az egyik olyan illatát, ami lassan már ott tart, hogy függője leszek. Míg a gyönyörű Little Sequin Dress parfümbe mandarin és mangó vegyül, addig az Eau Fraichébe citrus és bazsarózsa, ami számomra azért vonzó, mert a citrom egy olyan aroma, ami teljesen elvarázsol, egyszerűen nagyon szeretem. Viszont sajnos van egy olyan hátulütője, hogy aki nem áll rá egy illatra, hanem olyan mint én, hogy kedv, hangulat és időjárás függő a parfüm választása, elég ritkán fogja használni az őszi, téli és talán még a tavaszi időszakban is, hiszen ez egy igazi friss illatot áraszt.

Ár-érték arányban ez is teljesen rendben van, viszont az illata hamar eltűnik, így ajánlatos ebből egy kisebb kiszerelést is a táskába rejteni.

Perceive

Ezt a parfümöt szintén a márciusi kampányban szereztem be, holott az AVON kínálatában már 2000 óta jelen van és nők ezrei áradoznak róla. Egy ideje már nézegettem a katalógusban, hiszen az 50 ml-es kiszerelés üvege elképesztően gyönyörűen néz ki, ahogyan látjátok is. A szoba egyik ékessége, amihez az illata tökéletesen passzol. És hogy miért? Az aromája ugyan olyan elegáns, akárcsak az üveg. A frézia, körte és pézsma számomra hűs, először enyhén talán csípős illatját egyszerűen imádom. Akárhányszor blúzba bújok ezt fújom magamra, amitől még nőiesebbnek érzem magam egész nap.

Ez már a drágább kategóriába tartozik. Ára elérheti a 6500 forintot, így tanácsos figyelni az akciót rejtő katalógust.

 

Célèbre

Ez a parfüm a legeslegújabb szerzeményem. Míg a Perceive és a Sensuelle az orientális-virágos-friss kategóriába tartozik, addig a Célèbre a gyümölcsös-virágosba. Személy szerint én azt mondanám, hogy inkább a virág illat jön ki belőle, amit az emberek szívesen éreznek maguk körül. Talán ennek is köszönhető, hogy kicsit erősebb bukét kölcsönöz, pont ezért nem kell sokat fújni belőle magunkra. Praktikus üvege miatt magunkkal vihetjük utazás alkalmával is, mert remekül elfér a táskánkban. Tipikusan azon illatok közé tartozik, amit ha egyszer-kétszer kipróbál az ember, hamar kedvelőjévé válik.

Ez lényegesebben olcsóbb mint társai, és ez a tartósságát is mutatja, csupán 3500 Forint az 50 ml-es kiszerelés.

Ha valamelyik parfüm bemutatása elnyerte a tetszésedet, az alábbi oldalon mindegyik terméket megtudod tekinteni, illetve rendelni is. Ha személyes tanácsadásra van szükséged, az AVON tanácsadói oldalamon megtalálod az elérhetőségeimet, illetve akár itt is kérdezhettek bátran.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?