DIY

Anyák napi ajándékötletek

Ahogy minden évben, úgy idén is május első vasárnapjára esik Anyák Napja. Az ünnep során a világ legcsodálatosabb hölgyeit köszöntik a gyermekek. Ennek kapcsán összegyűjtöttünk nektek pár ajándékötletet, amelyek közül bármelyik remek választás lehet jövő hét vasárnap.

Klasszikus ajándéknak számít egy csokor vagy cserép virág. Tulajdonképpen a legtöbb édesanya ezt kapja, hiszen a többségük szereti ezeket a csodákat. Ha valaki nem tart túl egyedinek egy csokor rózsát, akkor írhat mellé egy szívhezszóló levelet is, vagy akár csak egy kis idézetet, amelyről az anyukája jut eszébe.

Az illatos szappanoknak senki sem tud ellenállni. Ha megfelelő formájút vásároltok, akár szív alakút, vagy épp virágosat, tökéletes lehet meglepetésnek erre a napra. Ha több kisebbet találtok, akkor vásárolhattok mellé egy kis kosarat, vagy dobozkát. Ezt kidiszítve egy igazi apróságot adtok át, de mégis hasznos és üdítő.

Egy saját készítésű fotóalbumnra senki sem mondana nemet. Főként nem egy anyuka. Szerezz be egy átalakítható albumot, majd ragasszd bele a legszebb közös emlékeiteket. Akár az egész család, kutya-macska is belekerülhet. Csak a képzelet szab határt. Nem kell nagy összegekre gondolni, hiszen egy album és pár fotó előhivatása nem egy eget verő összeg. Drogériákba, mint a DM, bármikor elérhető ez a funkció.

Az egyik legolcsóbb és legszemélyesebb ajándékötlet következik. Mindenkinek van otthon befőttes üvege, amelyet tetszés szerint kidiszíthet. Már csak az a kérdés, mit teszünk bele? Több variációja is van az effajta ajándéknak. A legjobb az, ha sok kis cetlire ráírva motivációs idézeteket írtok édesanyátoknak. Tudjátok, hogy minden anya dolga nehéz, így néha jól eshet nekik egy-egy mondat, amitől erőre kapnak. Ha ez az ötlet nem nyerte el a tetszéseteket, akkor a másik variáció a feladatos cetlik. Írj össze olyan dolgokat, amiket megcsinálhatsz anyukád helyett. Ilyen lehet a mosogatás, főzés, takarítás, portörlés vagy csak egy egyszerű desszert elkészítése. Bátran szárnyaljon a fantáziád. Ha anyukádnak segítségre van szüksége, csak kihúz egyet a “kalapból” és máris ott teremhetsz, hogy spórolj az idejével.

Ha tudsz egy kicsit több pénzt szánni ajándékra, akkor ez a neked való ötlet. Ritka az a nő, aki nem hord ékszert. Ha anyukád szereti a karkötőket, nyakláncokat, gyűrűket, akkor keress valamit, amelyet mind a ketten hordhattok. Lehet ez egy egyenkarkötő, de akár egy olyan szív alakú nyaklánc is, aminek a felét te, a másik felét pedig ő viseli. Ez közelebb hoz titeket egymáshoz, hiszen ha ránéztek az ékszerre, azonnal ő jut róla eszetekbe. Tudom, ez egy kicsit nektek is ajándék, de ugye ti sem tudtok ennek ellenállni?

Ezzekkel az ötletekkel próbálunk nektek idén segíteni, hogy meg tudjátok lepni anyukáitokat. Ezúton is üzenjünk minden egyes édesanyának és nagymamának, hogy ők mind-mind hősök. Tartsanak ki és legyenek mindig boldogok!

Forrás: x, x, x, x, x

Hozzászólások