Életmód

Ajándékvásárlási tippek Anyák napjára

Anyák napja egy igazán kedves ünnep, amikor megemlékezünk szeretett édesanyánkról. Nem véletlen, hogy sokan rengeteg időt szentelünk a tökéletes ajándék megtalálására. Az interneten található ötletek egy része sablonos lehet, ám most összegyűjtöttünk pár lehetőséget, amelyből könnyedén választhatsz megfelelőt.

Ajándék kötögetős édesanyáknak

Édesanyád szeret kötögetni vagy éppen hímezni? Akkor szóba jöhetnek az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kötőtűből és fonálból álló csokrok. Ezeket kialakíthatjuk rendkívül színesre, ráadásul még kézügyességre sem igazán van szükséged. Ennek minden bizonnyal örülni fog!

Divat karkötők vásárlása Anyák napjára

Egy stílusos ékszer szintén remek választás lehet, hogy meglepjük édesanyánkat. Amennyiben szereti a különböző kiegészítőket, akkor a divat karkötők vásárlása jó megoldás lehet. Dönthetünk Swarovski kristályokkal ellátott változat mellett is, amelyet a színeknek köszönhetően akár személyre is szabhatunk.

Befőttes üveges meglepetés

Egyre többször döntünk a befőttesüveges meglepetések mellett. Ezek remek ajándékok, hiszen szinte bármit elrejthetünk bennük. Mindegy, hogy karácsony, húsvét, vagy éppen Anyák napja, gondoljuk végig, hogy mire van szükség. Apróságként tehetünk bele körömlakkot, kézkrémet, cukorkát, csokoládét, sütéshez, illetve főzéshez szükséges kellékeket egyaránt.

Pipereholmikból torta

Anyuka szereti a pipere termékeket? Akkor készítsünk számára egy tortát, amelyre ráhelyezhetjük a kedvenc szemkörnyékápolóját, parfümjét, testápolóját, vagy akár körömlakkját egyaránt. Csak a képzeletünk szab határt annak, hogy miket is helyezünk rá. Amennyiben nem érezzük magunkat elég ügyesnek, kérjük meg testvérünket, vagy egy barátnőt, hogy segítsen elkészíteni a meglepetést. Remek délutáni programmá kerekedhet a pipereholmi torta megalkotása.

Kannába rejtett kerti holmik

Rengeteg édesanya szeret kertészkedni, így választhatunk számukra kerti kiegészítőket is. Egy kannába egyszerűen elrejthető egy kisebb lapát, műanyag ásó, védőkesztyű, illetve tehetünk bele pár virágmagot is. Egy igazán komplex meglepetés Anyák napjára, amelyet akár a Nagymamának is adhatunk.

Sütögetős meglepetés

Cukrászmester édesanyáról van szó? Akkor szóba jöhet jópár konyhai kiegészítő. Vásárolhatunk pár muffin- vagy tortaformát, reszelőt, illetve formázó terméket egyaránt. Ha a szülőnk “csak” fogyasztani szereti az édességeket, akkor pedig készítsünk a számára egy muffin csokrot. Amennyiben nem érezzük magunkat elég ügyesnek a sütéshez, választhatunk helyette Raffaello, vagy egyéb gömb alakú csokoládét is egyaránt.

Képeslap

Ha pedig csak egy egyszerű meglepetést szeretnénk átadni, akkor alkothatunk egy saját képeslapot is. Hiába tűnik egyszerűnek és unalmasnak, az édesanyánk a szeretet és a rá fordított időt fogja értékelni.

Összegezve

Édesanyánk az egyik, ha nem a legfontosabb személy az életünkben. Éppen ezért szentelünk akkora figyelmet a megfelelő Anyák napi meglepetésre. Ez lehet egy divatos karkötő, befőttesüvegbe rejtett apróságok, vagy akár egy pipereholmikból készült torta egyaránt.

Hozzászólások