AHdvent

AHdvent 2. nap – Karácsonyi ajándékötletek nagyszülőknek

Ajándékötletek nagyszülőknek? Közeleg a karácsony és biztosak vagyunk abban, hogy mindannyian azon töritek a fejeteket, hogy milyen ajándék legyen a fa alatt a szeretteiteknek. Úgy gondoljuk, hogy a nagyszülőknek az egyik legnehezebb a bevásárlás. Ők azok, akik már mindenfélével találkozhattak, de talán még így is kicsit könnyebb kitalálni, hogy mi lenne testhez álló a számukra. Adunk is pár különleges tippet nektek.

Emlék (Naptár/Fotóalbum)

Szerintünk a nagyszüleinket minél személyesebb ajándékkal kell meglepni, legyen az bármilyen ünnep. Karácsonykor pedig még szebbé tudjuk tenni a szeretet ünnepét az emlékekkel teli kedvességekkel. Készítsünk hát egy 12 lapos naptárat a legszebb képeikkel, de vehetünk egy modernebb fotóalbumot, amit kedves üzenetekkel és fotókkal töltünk meg. Saját tapasztalat, hogy nagyon tudnak ezeknek örülni, akár örömkönnyekkel fogunk találkozni, amint kibontják az ajándékot.

Egyedi, személyre szabott meglepetések

Bár az előzőt is ide sorolhatnánk, de mégis úgy éreztünk, hogy külön kategóriába kell tenni őket. Ide pedig inkább a névre szóló, a hobbijainak élő nagyiknak kedveznénk. Ha főzőmániás nagyszülőkkel vagyunk körülvéve, akkor a kötény, egy receptkönyv vagy akár egy gyönyörű, színekben, pompákban, stílusban a szerettünkhöz illő étkészlet. Nagypapáknak pedig szerszámkészlet, alkoholos meglepetések, poharak, üvegek, természetesen ne üresen adjuk át az utóbbit. Ha esetleg a kávé/tea szerelmesei, akkor a tavalyi ajándékozós cikkünkben említettük a különleges kávéízeket. Vannak különböző ízekben tea finomságok is, válasszuk a számukra megfelelőt és lepjük meg őket ezzel. Instagramon van egy kisvállalkozó, aki különleges étkészleteket egyedi felirattal készít el, az oldalát ajánljuk mindenkinek!

Genetikai származás vizsgálatok

Családfakutatás, rokonságtesztek. Keressük meg a rokonokat, kutassuk fel együtt a családot. Ez az az ajándék a nagyszülők számára, aminek biztosan örülni fognak és nem csak ők éreznék jól magukat mindeközben, hanem a család többi tagja is. Arra is rákereshetünk, hogy milyen nemzetiségűek vagyunk. Biztosan érdekes élményekkel gazdagodnánk mindeközben és jókat szórakoznánk, hogyha például egy kevés japán vagy afrikai DNS-t találnának a szervezetünkben.

Reméljük, találtatok kedvetekre valót a bemutatott ajándékötletek között, amit nagyszülőknek adhattok át. Kellemes készülődést kívánunk az ünnepekre! Ti mit készítetek, vásároltok nagyitoknak?

Hozzászólások