AHdvent

AHdvent 7. nap: 2020-as lejátszási listák és dalok

Ahogy minden évben, úgy idén is összegyűjtöttünk pár válogatást és dalt. Van olyan lejátszási lista, amely a  mai napig nagy kedvencünk, ám 2020-ban is született pár alkotás, amelyet szívesen megosztunk veletek. Lássuk, hogy milyen dalokat hallgathattok idén az ünnepi időszakban!

Szerintem az alábbi listáról nem sokat kell mondani. Egyszerű, kellemes, hangolódós számok tömkelege, egy órába sűrítve.

Ha modern verzióra vágysz, akkor nem kell tovább keresned. Ebben a szintén 60 perces válogatásban mostanában megjelent dalokat hallgathatsz meg. Köztük van Michael Bublé, Justin Bieber, de még a Fifty Harmony művei is. A lejátszási lista hatalmas kedvencünk lett az elmúlt napokban!

Sabrina Claudio és a The Weeknd közös alkotása a Christmas Blues idei gyártmány, amely alig pár napja látott napvilágot. Eddig több mint 500 ezren voltak rá kíváncsiak, de az biztos, hogy az ünnepek közeledtével egyre többen fogják meghallgatni a szerzeményt.

Alig pár nap alatt vált nagy kedvencemmé a Christmas Isn’t Christmas, amelyet Dan + Shay-nek köszönhetünk. A srácok mindig meglepnek valamilyen remek dallal, ez most sem volt másként. Egész nap el tudnám hallgatni!

Ha vintage alkotásokra vágysza, akkor ez a lejátszási lista neked való! A Christmas Is a Comin’ és a We need a little christmas mellett olyan régiségek hallgathatóak meg, mint a Christmas Dreaming, Frank Sinatra előadásában, vagy éppen az eredeti White Christmas című szerzemény.

Gwen Stefani is visszatért a zenei világban, hiszen felénekelte a Here This Christmas című számot, amelyet a Hallmark csatorna idei karácsonyi filmes kínálatának bemutatójában hallhatunk.

Ki ne ismerné és szeretné a Jonas tesókat? A srácok már a múlt hónapban megjelentették az idei karácsonyi újdonságukat I Need You Christmas címmel. A kislemez borítóján egy nagyon régi családi fotó látható, amely még hangulatosabbá teszi ezt a remek dalt.

Mindezek mellett természetesen ott vannak a tavalyi alkotások is. Nektek melyik ünnepi szám a kedvencetek? Melyik dal és lejátszási lista kerül elő minden évben?

Hozzászólások