AHdvent

AHdvent 4. nap – SOS ajándékötletek

Vészesen közeleg a karácsony és biztosan Te sem vásároltál még be mindenkinek ajándékokból. Valószínűleg gondban vagy a családdal és persze a barátokkal kapcsolatban is. Éppen ennek oka, hogy ezt a cikket elkészítettük, hiszen számos SOS tippel szolgálhatunk, amit még az utolsó utáni pillanatban is beszerezhetsz. 

SOS ajándékötletek

A legnagyobb fejtörést talán az olyan személyek meglepése okozhatja, akit vagy nem ismerünk eléggé, vagy pedig már minden remek ötletet ellőttünk. Senki se akarna egy újabb sálat, zoknit, bögrét, vagy egy konyhai apróságot adni a másiknak, amiből már biztosan húsz plusz egy van neki otthon. Vannak azonban más lehetőségek is!

Streaming-előfizetés

Gondold át, hogy mennyit szánsz ajándékra és vállald be egy időszakra a barát vagy rokon streaming-előfizetését. Lehet szó Netflixről, HBO GO-ról, Spotify-ről, Apple +-ról, de akár YouTube Prémiumról is. Utóbbinak mi is örülnénk, hiszen ennek köszönhetően végre nem kellene reklámokat nézegetnünk. Viccet félretéve, valóban remek meglepetés lehet egy ilyen kedvesség, aminek hatására a másik hónapokig élvezheti a karácsonyi ajándékát.

Könyvutalvány

Sokan nem szeretik az ajándékkártyákat, ami nem csoda, hiszen nem túl szívhez szólóak. Azonban egy könyvgyűjtő, kötetimádó barát számára remek meglepetés lehet egy kedves utalvány, amin bármelyik kedvenc alkotását vagy újonnan megjelenő irományt megvásárolhat. Válogathatsz az Alexandra, a Libri, vagy éppen a Líra kínálatából, de természetesen számos egyéb lehetőséged van az online platformon.

Társasjáték

Ebben a kategóriában gondolhatsz azonnal a hagyományos, boltban megvásárolható darabokra, de akár azokra is, amit Te magad készíthetsz el otthon. Az előző kapcsán remek megoldás lehet a Társasjátékok.hu kínálatában is megtalálható Azul, magyar kiadás. Ez egy 2-4 fő számára alkalmas, 30-45 perces játék, amit 2018-ban az Év Játékának választottak. A különleges, szellemlovasos társas mellett azonban természetesen megállja a helyét a fa alatt a Monopoly, az UNO, de akár egy régi klasszikus, az Élet játéka is egyaránt. Amennyiben nagyban gondolkodsz, a Legyen Ön is milliomos korábbi változatai is tökéletes választás lehet az idei ünnepekre.

Amennyiben pedig mindez még nem volt elég, olvasd el korábbi cikkeinket, ahol például DIY ajándékötleteket, családtagok számára kiváló meglepetéseket, de akár barátoknak is adható apróságokat szedtünk össze.

AHdvent 3. nap – Karácsonyi ajándékötletek könyvmolyoknak

Hozzászólások