AHdvent

AHdvent 3. nap – SOS ajándékötletek – Ha már tényleg nem tudsz mit kitalálni!

Akadnak olyanok, akik korán, vagy kicsit később és vannak olyanok is, akik a legutolsó pillanatban állnak neki a karácsonyi ajándékok begyűjtésének. Elég nehéz az ünnep előtti kapkodás, de nem lehetetlen. Mit tegyünk és mivel ajándékozzuk meg szeretteinket, ha kevés az idő és az ötletünk is fogytán? Ebben nyújtunk most nektek segítséget. Természetesen itt is fontos az, hogy mennyi összeget tudunk rászánni az ajándékokra. 

Kezdjük elsőként a testvérekkel és a szülőkkel, akik bár valószínűleg korban közel állnak hozzánk, szeretik a kütyüket, drogériákban  vásárolt termékeket, esetleg ruhákat, mégis mi az, ami beválhat a fa alatt? Akik tudják, hogy a család szereti az elektronikus dolgokat, azok bátran választhatják ezeket ajándéknak. Ki ne örülne egy új telefonnak esetleg, táblaképnek, e-booknak vagy televíziónak?


Esetleg nyerő lehet konyhában használatos háztartási kisgépek. Így beválhatnak a kenyérpirítók, kávéfőzők is. Manapság a kávé vagy tea különlegességekkel is meglephetjük a szeretteinket. Az ilyen csomagok mellett nagyon találók lehetnek az ajándékkosarak.
Akárcsak a konyhai edénykészletek, fűszertartók, vagy dekoráció a fürdőszobába. Egy új szappanadagoló és fogkefe tartó vagy törölközők, sminktükör bárki számára nagy öröm lehet a csomag kibontásakor.

Emellett biztosan nem lőhetünk mellé a drogériákban összeállított boxokkal, amelyekben testápoló, parfüm, tusfürdő vagy más egyéb termékek vannak bekészítve. A rokonságnak késztethetünk személyre szabott ajándékokat is. Például családi fotókból naptárat, bögrét, párna huzatot, egér alátétet, gravírozott üvegtárgyakat. Ezen felül fali képekkel sem lőhetünk mellé, sőt a vászonképek különböző méretekben is megoldás lehet a karácsonyfa alá.

Barátoknak készíthetünk hasonlóképp képekből ajándékot, akár albumot, fotókönyvet, amelybe kedvenc idézeteinket is beilleszthetjük. Beszerezhetünk könyveket, határidőnaplókat, édességeket, illetve karácsonyi dekorációkat.
Az illatgyertyákkal sem lőhetünk mellé, akárcsak a párologtatókkal. Mostanság nagyon  divatosak az ultrahangos párologtatók, amelyek távirányítóval működnek és ugyanígy illóolajokat csepegtethetünk bele.

Ha végképp kifogytunk az ötletekből, akkor jusson eszünkbe az évszak. Télen szükségünk van sapkára, egy jó meleg sálra, kesztyűre, mamuszra. Nagyon jól dönthetünk, ha ezek közül választunk. Ezen felül összeállíthatunk egy csomagot krémekből, ajakbalzsamokból, kozmetikumokból.

Nagyszülőknek és rokonoknak is nagyon jó ötlet lehet a személyesebb ajándékok. Biztosan örülnek egy-egy közös fotónak képkeretben vagy fotókönyvnek, bögrének vagy ágyneműhuzatnak. Az ékszeres doboz vagy egy -egy korszerűbb háztartási kisgép is jó választás lehet számukra.

Akadnak olyan oldalak, ahol személyre szabott karkötőkkel, fülbevalóval, nyaklánccal és gyűrűvel is megajándékozhatjuk szeretteinket. Ásványokból vagy méretre húzható anyagból készült horoszkópos vagy gravírozott karkötőnek biztosan kedveskedhetünk, akárcsak a szintén általunk leadott szöveggel elkészült ékszerekkel is.

Reméljük tudtunk számotokra ötleteket adni. Jó készülődést kívánunk az ünnepekre. 

Hozzászólások