Szépségápolás

AHdvent 21. – Hogy nézzünk ki a karácsonyi vacsorán? – Trendkörkép

Hamarosan már mindenki lázas sürgés-forgásban lesz, akár az ajándékok kinyitásáról, akár a fa feldíszítéséről legyen szó. A család összegyűlik, vagy épp többen útnak indulnak majd, hogy együtt töltsenek egy kis időt a rokonokkal, ismerősökkel vagy a barátokkal. Ezért aztán most egy kis különleges cikkel készültünk nektek, amelyben inspirálódhattok arról, hogy mit is vegyetek fel, hogyan nézzetek ki a karácsonyi vacsorán.

A következőkben összegyűjtöttük az aktuális trendeket, legyen szó akár a sminkről vagy épp a ruhadarabokról.

2018-ban a karácsonyán szintén a csillogás és a ragyogó színek lesznek a legfontosabbak, de jellemző lesz a mini ruha vagy épp az elegánsabb viselet. Aki szeretne bevállalhat merészebb darabokat is vagy épp egy bájos, pöttyös ruhát. Szettünket feldobhatjuk csillogó fülbevalókkal is. Karácsonykor is elővehetjük a maxiszoknyát, amibe vihetünk egy kis bohókásságot, de a mintázatokkal is játszhatunk (leopárd, virágos, kockás) ehhez egyszínű blúz jól tud passzolni. Ne felejtsük el az elegáns viseletből a fekete nadrágot, ezt idén magasított derekú fazonnal is kipróbálhatjátok, amit fel tud dobni egy arany öv.

Színek szempontjából a zöld, a sárga (mustár sárga ), kék, bordó,  arany, fekete és a fehér ami biztosan dominálhat, ezek mellett az anyagok tekintetében a bársony, flitterek, csipkék lesznek a jellemzőek.

Ha már a karácsonyi partin van az ember, akkor a haj és a smink tekintetében is alkalmazkodhatunk az ünnephez. Pár tippel segítenénk nektek, hogy milyen frizurában jelenjetek meg az ünnepi asztalnál.

A haj egyik oldalát eltűzzük, a végeit pedig hullámosítjuk, mint például Meghan Markle is tette. Akár hosszú, akár rövid hajunk van, a copf mindig trendi lehet. Ezt alakíthatjuk úgy is, hogy néhány szálat arcunk mellé húzunk vagy épp a copfot szalaggal kötjük át. A hullámos frizuránkat is variálhatjuk, hogy csak az egyik oldalát húzzuk előbbre, míg a jobb oldali hullámokat elcsatoljuk. A karácsonyi vacsoránál frizuránkat hordhatjuk kontyban is, felcsavarva vagy épp fonatokat is készíthetünk, mintha egy fejpánt lenne.

 

Már csak a smink hiányzik, amivel azért valljuk be, szeretünk bíbelődni, főleg, ha egy fontos eseményen veszünk részt.  Természetesen itt sem maradhat el a ragyogás, csillogás, főképp az arany színek, de aki kedveli az erősebb, élénkebb sminket, biztosan talál magának kedvezőt. Ha leginkább az ajkakra fektetnétek a hangsúlyt, a vörös rúzs biztos siker, azonban a szemünkre elég a naturális hatás. A bronzosítás is előtérbe kerülhet, hiszen a szemeket és az arccsontot emelik ki. A természetes árnyalatú rúzsokat is kipróbálhatjuk, a lágy rózsaszín, a természetes hatásúak is hangulatosak lehetnek. Azonban ne felejtsük el a füstös szemeket és a glittereket illetve az aranyozott szemhéjpúdert sem. Bátran használjátok a highlightereket is, de nyugodtan lehettek merészek és ötletesek is.

Reméljük, hogy néhány inspirációt adtunk nektek az idei trendekből, mindenkinek továbbra is kellemesen telik a készülődés.

http://www.ahmagazin.com/uncategorized/ahdvent-19-nap-karacsonyi-trendek-2018-ban/

Hozzászólások