AHdvent 13. nap: On-line ajándékvásárlás?

Szokták mondani, hogy a karácsony nem az ajándékozásról, hanem az együtt töltött percekről szól, de azért mindenki szereti meglepni a szeretteit, ami nem is baj, hiszen ezzel is örömet szerzünk a másiknak, ami jó dolog. Most olyan ajándékötletek osztanék meg veletek, amiket még időben meg tudtok rendelni ahhoz, hogy az ünnepek előtt megérkezhessen.

Az első ilyen online tippem azoknak szól, akik imádják a különleges lényeket, az unikornisokat. Az Unikornis Pláza nevű webáruház a tökéletes hely, ha ilyen szépséges állatot szeretnétek valakinek ajándékozni. Mindenféle formában és mintában megtalálható, legyen az párna vagy bögre, esetleg karácsonyi ledvilágítás, ruhák, kiegészítők vagy egyéb aranyosabbnál aranyosabb dolgok, ami kicsiknek és nagyoknak egyaránt tökéletes ajándék lehet. Ha tovább megyünk és az egyediséget keressük, akkor a rajzosoknak is kedvezünk, a rajzshop.hu oldalon remek eszközök vannak eme hobbi rajongóinak.

Ha szerelmünknek szeretnénk valami egyedibbet rendelni, akkor a yourstore.hu a mi helyünk, ahol páros ruházatok, bögrék, párnák vagy akár sapkák is várnak ránk. Emellett teljes szettet is meg tudunk rendelni, így mi magunk is jól járunk vele. Nem rossz ötlet, ugye? Ha nem találnátok megfelelőt ezen az oldalon, akkor a hellopolo.hu vagy a pamutlabor.hu lehet még megfelelő az igényeinknek. Utóbbi facebook oldalán rengeteg nyereményjátékkal találkozhatunk, amit nem szabad kihagyni.

Ha valami komolyabbra és személyre szabottabbra vágyunk, még ezeknél is, akkor a Nora’s Hungary oldala a hely, ahova be kell térnünk így virtuálisan, hiszen rengeteg egyedi ékszer található meg a webáruházban, vagy ilyen a pandora.net kicsit borsosabb árakkal, de még gyönyörűbb kiegészítőkkel, amivel feldobhatjuk a karácsonyi vagy szilveszteri outfitjét a szerettünknek.

Utoljára pedig olyan webáruházat látogathattok meg, ahol több minden megtalálható, lakberendezéstől a kiegészítőkig, külön karácsonyi részleg is van, ami az ihlethiányosoknak tökéletes megoldás lehet a problémára. A Butlers nevű oldalon barangolva a szánkat tátva szinte mindent a kosárba téve veszíthetjük el eszünket, szóval csak óvatosan az online vásárlással, mert nem veszélytelen.

   

Tehát ebben a bejegyzésben olyan webáruházakat találhattok, ahol egyedibb, de mégis tökéletes ajándékokat találhattok az ünnepekre. Ti milyen oldalt látogattok meg, ha a rendelésre adjátok a fejeteket? Mutassátok meg nekünk a Ti kedvenceiteket.

Hozzászólások