Stílus

AHavi inspirálónk – Nikki Reed

Legújabb cikksorozatunkban minden hónapban bemutatunk nektek egy-egy híres női karaktert, aki sokat ad a világnak személyiségével. A minap találkoztam szembe Nikki Reed NKD magazinos fotósorozatával, amely júliusban jelent meg. A korábban színésznőként tevékenykedő hölgy mára feleség, családanya és a BaYou With Love márka tulajdonosa. Az ékszereket forgalmazó céget maga Nikki gondolta és dolgozta ki. Minden egyes darab újrahasznosított aranyból készült, amelyek korábban számítógépes alkatrészek voltak. Ezeket az a DELL-től szerzi be, ők támogatják Mrs. Somerhalder-t az előállításban.

Nikki neve legtöbbünknek a több mint tíz éve megjelent Alkonyat filmek kapcsán lehet ismerős. A későbbiekben inkább háttérben dolgozó családanya 2015-ben ment férjhez a Vámpírnaplók sztárjához, Ian Somerhalder-hez. A két sztár olyannyira egy hullámhosszon mozog, hogy 2017-ben megszületett közös gyermekük, akit a mai napig nem mutattak meg a világnak. Mióta befejeződött a sorozat forgatása, Ian visszavonult a filmezéstől és csakis a családjával akar lenni. A minimalista életmódot folytató pár próbál zero waste-ként élni, vegánok és egy farmon élnek a rengeteg állatukkal. 

A világ egyik leginspirálóbb hölgye elítéli az erőszakot, kiáll a nők jogaiért és véleményem szerint az egyik legharmonikusabb házasságban él, amire a legtöbb nő csak vágyik. Motivál engem és sok millió hölgyet a nagyvilágban, akik próbálnak lelassulni és boldogan élni. Megfogta a főnyereményt nem csak a férjével, hanem a stílusával, az életszemléletével és nem utolsó sorban a tehetségével. Az, hogy olyan ékszereket tervezett meg, amelyek nem károsítják tovább a környezetet, hogy olyan ruhákat hord, amelyek szintén minőségi anyagból készülnek és támogatják a kisebb tervezőket, mind-mind hozzátesz ahhoz, hogy a fiatalok felnézzenek rá. Érdemes megjegyezni azt is, hogy számos rendezvényen viseli Nanushka darabjait, aki egy magyar kreátor.

Bodhi édesanyja számos rendezvényen teszi tiszteletét, kezdve a divatbemutatókon át, egészen a márkájával kapcsolatos marketingeseményeken keresztül egészen a nagyobb díjátadókig. Férjével már rég lemondtak az állandó rivaldafényről, de ők is tudják, hogy aki egyszer sztár lett, az örökre az marad. Felfigyelnek rá és éppen ezért próbálja példamutató magatartásával inspirálni a nőket.

Ritkán ad interjút, akkor is inkább környezetvédelemmel, a vállalkozásával, illetve életmódjával kapcsolatban. Szinte sosem tér ki a gyermekére, férjére és családjára. Ez így van rendjén. Tökéletesen szét tudja választani a magánéletét a rivaldafénytől, amelyben bár már nincs annyira jelen, mégis napi, de legalább heti szinten megfordul. Csodálatos kutyáikkal, macskáikkal, lovaikkal mutatják meg, hogy lehet vidéken élni úgy is, hogy nem vonulunk el teljesen. Néha muszáj társaságba járni, kiöltözni és élni az életet, de harmonikusan össze lehet hozni ezt egy olyan otthonnal, amelybe bármikor el tudunk vonulni egy csendes hétvégére.

Nem csak fotózásokon vesz részt, hanem ő maga is szeret ennek a hobbinak élni. Instagramjára az összes képet ő készíti, amelyek mindegyike a saját stílusát jelképezi. Letisztult, egyszerű, minimalista, sokatmondó, de mégis rejtélyes. Nagyon szeretem nézni a feedjét, amelyre naponta, esetleg kétnaponta tölt fel egy-egy művészi kreálmányt. Nikki rettentő kreatív, szereti ezt a kikapcsolódási formát, de emellett szívesen utazik, túrázik, kertészkedik. Olyan dolgokban látja meg a szépet, amibe manapság már nagyon kevesen. Pont ezért elkötelezett hívője a jógának, amelyet testvérével együtt rendszeresen űznek, néha Ian-t is bevonva.

Mrs. Somerhalder tehát egy igazán kreatív, inspiráló, de egyben humoros és hiteles egyéniség. Sosem feledi el, honnan jött és példát statuál a legtöbb fiatal számára. A szeptember havi csodahölgyünk tehát Nikki Reed, akinek érdemes megtekinteni az instagram profilját, a vállalkozásának feedjét, a cég weboldalát, illetve az üzletasszony twitterét is, ahova bár keveset posztol, néha jelen van ott is.

Hozzászólások