A tökéletes Valentin-napi ajándék / Könyvajánló

Hamarosan itt a Valentin-nap és ilyenkor sok ember azon gondolkodik, mit ajándékozzon élete párjának ezen az ünnepen. Ha még nincs ötleted, akkor talán tudunk neked segíteni, ugyanis az Alexandra Kiadónál megjelent Laura Mucha világszerte kedvelt könyve a szerelemről!

A kötet nyíltan és őszintén beszél a szerelemről, miközben olyan kérdésekre keresi a választ, mint például, hogy miért az adott személyt választottuk magunk mellé és valóban létezik-e szerelem első látásra. A Kit, miért, hogyan szeretünk? című könyv a legújabb tudományos tényeken alapul, nem is akárhogyan. A szerzőnő több mint kétszáz ember vallomását dolgozza fel negyven különböző országból, akik legszemélyesebb érzéseiket, történeteiket fogalmazták meg a szerelemről.

Laura Mucha – Kit, miért, hogyan szeretünk?

Létezik „szerelem első látásra”?

Mit keresünk a partnerünkben?
Természetes-e a monogámia?
Miért lépnek félre az emberek?
Honnan tudjuk, hogy ideje továbblépni?
A legtöbb ember fél nyíltan és őszintén beszélni a szerelmi életéről.
Nekik szól a Kit, miért, hogyan szeretünk?
Laura Mucha nagy sikerű könyve a legújabb tudományos tényeken alapul, amit több száz ember személyes története tesz átélhetővé és emberközelivé. A könyv szerzője több mint 40 országból 200 ember vallomását dolgozta fel, akik legszemélyesebb történeteiket, érzéseiket, észrevételeiket fogalmazták meg a szerelemről. E kivételesen őszinte, intim és megvilágító erejű beszélgetések ihletésére veti bele magát Laura Mucha a szerelem vizsgálatába a természettudomány, a pszichológia és a filozófia aspektusából.
Az interjúalanyok kendőzetlenül beszélnek szerelmi kapcsolataikról, örömeikről és problémáikról, Laura Mucha pedig biztos kézzel vezet minket a szerelem fellobbanásától a hűtlenségen vagy a konfliktusokon át a kapcsolatokat lezáró szakításig, válásig… vagy a halálig.

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?