FilmekHírekMédia

A Star Is Born – Megérkezett Lady Gaga filmjének előzetese

Megérkezett a magyar nevén Csillag születik című alkotás első előzetese. Az amerikai zenés dráma rendezője és forgatókönyvírója Bradley Cooper, illetve mellette még Will Fetters, Irene Mecci és Christopher Wilkinson is dolgozott rajta. Az alkotás első verziója 1937-ben került bemutatásra, azóta ez pedig már a harmadik feldolgozás lesz.

A film érdekessége, hogy főszerepben a híres énekesnő, Lady Gaga, illetve az író és rendező Bradley Cooper áll. Mellettük Sam Elliott, Dave Chapelle és Andrew Dice tűnik még fel. A mozit október 5-én mutatják be, így még egy pár hónapot várnunk kell rá.

A történet egy feltörekvő hollywoodi filmcsillagról szól, akinek Jackson Maine, híres zenész segít elindítani a karrierjét. A cselekmény szerint egy fiatal lány elhatározza, hogy a zenei pályán szeretné az életét élni. Az út során megismerkedik Jackson-nal, aki támogatja és segít neki az álmai megvalósításában. Közben természetesen közelebb kerülnek egymáshoz, hiszen a zene iránti szeretetük ugyanolyan.

Az író, Clint Eastwood 2011-ben vetette fel az ötletet, hogy elkészítené az újabb változatot. Ennek főszerepére Beyoncet szerette volt leszerződtetni, ám az énekesnő teherbe esése miatt elhalasztották a munkálatokat. 2012-ben már keresték a férfi színészeket, de Leonardo DiCaprio és Christian Bale sem élt a lehetőséggel. A további két esélyes Tom Cruise és Johnny Depp volt, de ők szintén nemleges választ adtak a produkciós cég számára. Arról viszont nincs információ, hogy a színészek többsége miért nem kívánt részt venni a moziban. Szintén ebben az évben Beyonce, aki a legnagyobb esélyes volt a főszerepre, visszamondta azt, így tulajdonképpen sehogy sem álltak az előkészületek.

2015-re történt végre valami a háttérben, ugyanis a Warner Bros úgy döntött, hogy Bradley Cooper lesz a főszereplő, ráadásul rendezői székbe is ülhet. Ez után indultak be jobban a dolgok a film készítése körül. Bejelentették ugyanis, hogy Lady Gaga elvállalta a szerepet. A forgatások 2017-ben kezdődtek meg. Ezt követően írták meg a dalokat a filmhez, amelyek az énekesnő és Lukas Nelson fejéből pattantak ki.

A hét éves készülődés gyümölcsére tehát ősszel válthatunk jegyet, és kétség sem fér hozzá, hogy nagy sikert fog aratni!

Hozzászólások