Stílus

A négy legdivatosabb hajszín 2021-ben

A frizurák divatja folyamatosan változik, az évek során átformálódnak és átalakulnak. Ebben az évben inkább utóbbin van a hangsúly, hiszen 2021-ben hódítanak a pasztell és a lágyabb árnyalatok, ráadásul luxus szintre emelik a balayage szalonszolgálatást. De vajon mik a legdivatosabb viseletek ebben az évben? Most minden kiderül!

A hajszín trend 2021-ben

Az idei árnyalatok egyelőre nem kaptak akkora hangsúlyt, hiszen sok esetben fodrászhoz sem volt lehetőségünk menni. Azonban ez nem azt jelenti, hogy végül nem történtek trendváltozások. Az idei paletta nagy gondossággal lett összeválogatva a legtöbb hajfestéket gyártó cégnél. Legtöbb esetben a természetes meleg és a hűvösebb színek kombinációit tartalmazzák, így lehetőség van intenzívebb árnyalatok elérése is.

Hideg barna

Az ősz típusú nőknek rendkívül jól áll a hűvös barna, főleg, ha még a szemszín is összhangban van ezzel a természetes árnyalattal. Amennyiben kreol vagy kissé arany bőrtónussal rendelkezünk, bátran válasszunk ehhez hasonló színt.

Mézszőke

A Honey Blonde, azaz mézszőke kellemesen meleg megjelenést biztosít egy világos bőrű hölgy számára. Ez jól kiemeli az arcvonásokat, így ha szeretnénk, hogy természetes színben pompázzon a hajkoronánk, akkor nyugodtan válasszuk ezt az árnyalatot.

Pasztell rózsaszín

Amennyiben világosabb bőrtónussal rendelkezünk, amely könnyedén kipirosodik, akkor jó választás lehet egy pasztell rózsaszín hajszín is. Nem muszáj természetesen az egészet erre az árnyalatra befestetni, alkothatunk belőle balayage, esetleg ombre hatású hajkoronát is. Ha a szemünk színe hideg, akkor ez illeszkedik hozzánk a legjobban a 2021-es stílusok közül.

Mogyoró árnyalat

A sötét bőrtípushoz jó választás lehet a karamell, a bronzos, vagy éppen a mogyoró árnyalat is. Ezek hasonlítanak egymáshoz, tehát akár kombinálni is lehet a felsorolt változatokat. Az alábbi színek magabiztosságot adnak a viselőjük számára, amelyekkel kiemelhető a szem és a bőr egyaránt.

Hol készítik el ezeket a színeket?

A fentebb felsorolt színeket bármelyik fodrászat Budapesten is elkészíti. Legyen szó csodálatos bayalage változatról, esetleg ombre hatásról, számukra semmi sem lehetetlen. A kérdés már csak az, hogy mire vágyunk és mi áll a legjobban számunkra. Az évszak változásával biztosan szeretnénk valami újjal előrukkolni, hiszen végre ismét igénybe vehetünk pár szolgáltatást. Végre nem csak az otthon melegében vagyunk kénytelenek üldögélni, így nem árt egy kis felfrissülés, a hajszínünk területén is.

Összegezve

A hajszíntrendek idén sem maradtak ugyanolyanok, hiszen pár változáson ezek is átmentek, annak ellenére, hogy kevés lehetőségünk volt fodrászatba járni. Legyen szó mogyoró barnáról, mézszőkéről, esetleg pasztell árnyalatokról, ezeket bármely fodrászatban Budapesten is elkészítik számunkra. Kell ennél több a felfrissüléshez?

Hozzászólások