KönyvekKultúra

A legkirályabb könyves kiegészítők

Mielőtt még bármihez hozzákezdenénk, egy vallomással tartozunk nektek: korábban ez a könyves kiegészítős téma még nálunk is kimerült a könyvjelzőknél. Azonban rövidesen rá kellett jönnünk, hogy ezek csak a kezdetet jelentik. De akkor miket sorolhatunk még a könyves kiegészítők közé? Olvassatok tovább és kiderül!

Könyvtámasz

A leglátványosabb könyves kiegészítők egyike. Nemcsak, hogy praktikus, mert megtartja a könyveket a helyükön, de emellett esztétikai szempontból sem utolsó!

Forrás: Olvashop.hu

Könyves figurák

Ebbe a kategóriába tartoznak mindazok az akár műanyagból, akár textilből készült kis figurák, amelyek népszerű regényszereplőket ábrázolnak. Ezeket akár mi magunk is elkészíthetjük saját kezűleg, de ha esetleg híján vagyunk bátorságnak vagy kézügyességnek az interneten egyszerűen pár kattintással vásárolhatunk párat.

Idézetes ruhadarabok, kiegészítők

A könyvmolyok által legkedveltebb és talán a legtágabb kategória, ami csak előfordulhat. Ide tartozik mindenféle ruhadarab, kiegészítő,  például a bögre, a párnahuzat, plakát, vagy akár regényekből ismerős ékszerek is.

Forrás: Olvashop.hu

Könyvkabát

Az egyik legaranyosabb könyves „öltöztető eszköz”. Mondjuk ebben az is közrejátszik, hogy ez az egyetlen. Körülbelül úgy funkcionál, mint egy átlagos füzetborító, csak persze a mérete és az anyaga az, ami más.

Forrás: Olvashop.hu

Könyvjelzők

A könyves kiegészítő, amelynek fajtáit és változatait már számon sem lehet tartani. Kapcsolódhatnak könyvekhez, szereplőikhez, de lehetnek tájképesek, állatosak, vagy akár vicces mintájúak. Sőt, nemcsak papírból készülhetnek, vannak már fém, műanyag, textil vagy organikus anyagból gyártott könyvjelzők is. Ha kedvet kaptatok ahhoz, hogy készítsetek párat saját kezűleg, egyik korábbi cikkünkből ide kattintva még ötleteket is meríthettek!

Forrás: Olvashop.hu

 

Hozzászólások