Budapest

A leghasznosabb mixer tanfolyamok

Vendéglátásban képzeled el magad, de nincs kedved, vagy lehetőséged éveket ülni az iskolapadban? Hallottál már a Bols Mixer Akadémia tanfolyamairól? Amennyiben még nem, akkor itt az ideje jobban megismerkedj a leghasznosabb mixer tanfolyamokkal, hogy könnyebb legyen a választás! Ebben a cikkben mindenben segítünk!

Alapfokú mixertanfolyam

Az alapfokú tanfolyamok során digitális tananyagot kapsz, amely a későbbiekben gyakorlattal is kiegészül. Ezt kis létszámú csoportokban próbálják megvalósítani. A legtöbb képzés országosan elérhető, így lehetőséged van szinte bárhonnan tanulni.

A mixer szakma nem csak itthon, hanem a világ minden pontján rendkívül keresett, nem véletlenül tartják fontosnak, hogy igazi tudást adhassanak át a számunkra. Képzett és tapasztalt emberek segítenek elsajátítani az italkészítés csínját és bínját.

Neked való az alapfokú mixertanfolyam, ha szeretnéd megismerni a világ legtöbb koktélkülönlegességét, illetve azok gyártását. Ha kíváncsi vagy a legújabb trendekre és szeretnél egy jó megélhetést biztosítani magadnak.

Barista tanfolyam

Imádod a kávét? Nem csak fogyasztani, de elkészíteni is szeretnéd megtanulni? Akkor a barista tanfolyamokat neked találták ki! A cél, hogy megismerhesd a kávékultúrát és a kávéfogyasztás mögött rejlő apróságokat.

A szakemberek képzésével azt szeretnék elérni, hogy akár nemzetközi szinten is képes legyél elhelyezkedni. Amennyiben szeretnéd mélyebbre ásni magad a kávézás rejtelmeiben, esetleg kíváncsi vagy a legfrissebb kávédíszítési technikákra, akkor jelentkezz még ma!

A barista képzések azért is előnyösek, mert számos egyéb kiegészítő kurzuson vehetsz részt. Legyen szó latte art tanfolyamokról, vagy éppen mesterképzésről, sokáig tudod magad fejleszteni. Egy barista fizetése nagyban függ attól, hogy hol is helyezkedik el. Ha már korábban is dolgoztál ezen a területen, akkor jobb esélyekkel indulsz, de kezdőként sem kell aggódnod. Amennyiben külföldön szeretnél próbálkozni, akkor pedig a hónap végén valószínűleg többszáz ezer forint üti majd a markodat.

Bols Mixer Akadémia tanfolyamai

A Bols Mixer Akadémián tanfolyamain hiszik, hogy minden szükséges információt át tudnak adni, alig pár hét alatt. Profi bartenderek és baristák lesznek segítségedre, akiktől mindent megtanulhatsz, ami a kávé- és az italkészítés alapjait illeti. Számos képzéssel igyekeznek fenntartani az érdeklődést. Egyes tanfolyamok elvégzését követően pedig akár mesterkurzusra is jelentkezhetsz. Tudsz ennél jobb lehetőséget?

Összegezve

Számos mixertanfolyamon vehetsz részt, amelyek között szerepel a sima mixerképzés, illetve természetesen a barista kurzus egyaránt. Ezek mindegyikével lehetőséged van egy kávézóban, vagy éppen kávéházban elhelyezkedni, ahol a kereseted miatt biztosan nem kell majd aggódnod. Ne feledkezzünk meg továbbá a Bols Mixer Akadémia tanfolyamairól sem, ahol az alapképzést követően akár mester fokozatot is szerezhetsz az adott területen. Kell ennél több?

Hozzászólások