Agave KönyvekHírekKönyvek

A könyvhétre érkezik John Scalzi legújabb regénye!

John Scalzi amerikai sci-fi-író, aki lelkesen veti bele magát a média életébe, ugyanis a regényírás mellett filmrecenziókat, ismeretterjesztő könyveket és esszéket is írt. Tanácsadóként dolgozott a Csillagkapu Univerzum sorozatában és Whatever nevű blogja nemcsak nagy népszerűségnek örvend, de a maga nemében a legrégebbiek közé tartozik.

Első könyvét, a Vének háborúját 2005-ben adta ki, és Hugo-díjra jelölték a legjobb regény kategóriában. Majd az Amerikai Science-fiction és Fantasy Írók Egyesülete 2010-ben megválasztotta őt elnöküknek, melynek címét ma is viseli.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei Könyvhéten is részt vesz az Agave Könyvek, mely 2018. június 7–11. között, a Vörösmarty téren kerül megrendezésre. A kiadó ígérete szerint magyar és külföldi szerzők újdonságaival, több sorozat zárókötetével és felújított kiadással is készülnek a nagy eseményre, úgyhogy mindenki készítse a pénztárcáját, hiszen senki sem fog üres kézzel maradni, azt garantálhatjuk!

Scalzi legújabb regénye, a Bezárt elmék sorozat második része is bemutatásra kerül a 89. Ünnepi Könyvhéten, így a lelkes olvasók hamarosan már a kezükbe is foghatják!

John Scalzi: Fejvesztve