BeautyDivatStílus

9+1 sztár outfitje a 2018 SAG díjátadón

Idén ismét megrendezésre került a Screen Actors Guild Award, január 21.-én. Az idei sztárok között bizony akadtak bőven, akik alul öltöztek, vagy túlöltöztek, sőt olyanok is akadtak, akik egy vörös szőnyeges megjelenéshez képest nem vitték túlzásba a szépítkezést. Elhoztam ma nektek 9+1 hírességet, akik szerintem vagy teljesítették azt a bizonyos mércét, vagy nagyon a mérce alatt jártak az idei ruha választásukkal. A poszt végén, írjátok meg nekem, hogy nektek melyik volt a kedvencetek, és miért, illetve melyik volt az, amit ti is utáltatok ezek közül? 

 
Odeya Rush, “A Nagy Ő” 20 éves színésznője végigvonult az idei, Január 21.-én megrendezett Screen Actors Guild Awardson, amit Los Angelesben tartottak meg. A feltörekvő izraeli színésznő Christian Dior 2017 őszi kollekciós ruhát viselt. A halszálka vonalak, egy tüll alapszoknyára lettek felhímezve. A ruha deréktól lefelé bővülő szabásvonallal rendelkezett. A színek leginkább a szürke ötven árnyalata című filmre emlékeztetnek, amik egy nagyon letisztult, mégis feltűnő darabot kreálnak egyszerre. A derék összehúzott szabása, rendkívülien kiemeli Odeya vékony derekát, amihez véleményem szerint nem is hiányzott az öv, ez így volt tökéletes ahogy volt. A ruha alján, a fehér hímzett háromszög alakú halszálka közé, egy sima fekete tüll anyag került, ami a fehér hímzést nagyon jól kiemelte. A ruha esése eléggé masszív az anyagának köszönhetően, de szerintem ez teszi még különlegesebbé. Cipő szempontjából, egy egyszerű, fekete, bőr Jimmy Choo magassarkút választottak a stylistjával, Sharon Chitrittel. Kiegészítőit, pontosabban a gyűrűit, illetve fülbevalóját Lorraine Schwartz tervezte. Mark Townsend, a fodrásza Odeya haját kiengedve hagyta, középen elválasztva, illetve alul egy kicsit hullámosította. A sminkjét tekintve, elég hétköznapinak mondható, pontosabban egy nagyon halvány rózsaszín Dior palettából került a mozgó szemhéjára, egészen fel a szemöldökcsontig, egy erőteljesebb tusvonal, fekete szemceruza a vízvonalba, egy kis bronzosító, és pirosító, illetve egy nude, kicsit rózsaszínesebb árnyalatú Dior rúzsra esett a választásuk.
A 23 éves színésznő, Dakota Fanning is részt vett a Screen Actors Guild Awardson. Dakota egy letisztult, halvány rózsaszín Prada ruhát választott, amit a varratok mentén, Fred Leighton strasszos ékkövek díszítettek. Személy szerint talán az esemény egyik(!!) legrosszabban öltözött sztárjának mondanám, ugyanis ez a halvány szín egyáltalán nem illett a nagyon világos, sápadt bőréhez. Mondhatni beleolvadt a ruhába, és a felkontyolt haj sem segített ezen. A ruha derékban nem igazán volt összehúzva, és bár a tervezők, és Dakota is azt gondolta hogy az ezüst színű kövek kiemelik a derekát, szerintem inkább szélesebbnek hatott, mint amilyen valójában Dakota alakja. A felsőrésztől, lefelé, egészen a ruha aljáig egyre szélesedő ezüst, hullámzó latex bevarrások kerültek, ami egy kicsit fényessé, csillogóssá tette a ruhát. Az alsó része nagyon könnyed esésű volt, ami talán az egyetlen olyan dolog, amit kiemelnék, hogy ez a rész szépre sikeredett. Összességében egyáltalán nem vagyok megelégedve Dakota választásával, voltak ennél sokkal-de sokkal szebb vörös szőnyeges ruhái is az évek során. A cipője sajnos nem igen látszott ki a ruhának köszönhetően, viszont választása egy Christian Louboutin cipőre esett. Kiegészítőit, pontosabban egy gyűrűjét, és fülbevalóját Fred Leighton tervezte. Haját fodrásza, Jenda Alcorn felkontyolta, és Jennifer Behr által tervezett ékköves csatot raktak bele, ami a konty egy oldalát körülölelte. A sminkjét Erin Ayanian Monroe készítette, és fő színei az ezüst, illetve a vörös volt. A szemhéjának belső zugába fehér Dior szemhéjport tettek. A mozgó szemhéjára pedig ezüst pigmentet, amire kifelé, a szemöldök csontig vörös szemhéjporral füstösítettek. Ugyanezeket a színeket használva emelték ki az alsó szemhéjat, illetve kapott még egy vékony, nem igen feltűnő tusvonalat is. Orcáin pirosítót használtak, illetve kontúroztak, és egy nude árnyalatú Dior rúzst kentek a szájára.
Kate Hudson, a 38 éves színésznő is a vörös szőnyegre lépett, egy varázslatos, Valentino 2018 Pre-Fall kollekcióból származó ruhában. Személy szerint ez az egyik kedvenc ruhám, az egész díjátadóról. Bár, nem igen tudom elképzelni Katen még így sem, hogy látom, azt hiszem maga a ruha tökéletes, csak nem rajta. A ruha egy igazán vintage, klasszikus, de ugyanakkor játékos, viktoriánus stílusra emlékeztet a rengeteg fodor, és a csipke- illetve az áttetsző hernyóselyem-muszlin anyag találkozása miatt. Magas gallérja, amin felül, és alul egy sokkal vastagabb fekete varrat található, és teljes kivágása a mellrésznél egy fekete csipke anyaggal lett megoldva, ami szerintem tökéletesen passzolt a ruha kompozíciójához. Bár Valentino által tervezett ruhák a romantikáról híresek, ez alól ez a ruha sem kivétel. Mellrésznél a csipke végződésénél, egy kisebb fodor ível végig egész a ruha hátsó részéig. A ruha ujja nem feszülős, ami még inkább viktoriánus stílusra emlékeztet. Az alap szín egy eléggé intenzív rózsaszín, amin a fekete apró szívecskék, illetve a derekára helyezett, oldalra elcsúsztatott bársonyból készült szalag tökéletesen kiemelkedik. A szalag kiválóan megmutatja Kate vékony derekát, az alsó rész egyre nagyobb fodrai pedig a csípőjét. A ruha a hernyóselyem miatt nagyon könnyed esésű, ami a vörös szőnyeges sétálás közben igazán előkelően mutat. A rózsaszín nem mindig habos-babos és lányos; kifinomult és klasszikusan elbűvölő is tud lenni. Kiegészítőként egy pár gyémánt fülbevalót választott, és egy nagy, vintage gyűrűt, a Forevermarktól. Kézitáskája pedig egy halvány rózsaszín, selyem anyagból készült Edie Parker táska volt. Cipője nála sem villant igazán ki, de egy Giuseppe Zanotti magassarkú cipő volt. Haját tincsekben szétválasztotta, oldalra zselézte, fodrásza, Riawna Capri. Sminkjét Debra Ferullo készítette. Nem vitték túlzásba, azt kell, hogy mondjam. Egy nagyon halvány sötétbarnával árnyékolták a mozgó szemhéjat, illetve egy nagyon vékony tusvonalat húztak a szempillatövekhez. Legnagyobb hangsúly a szempilláin voltak, ami zöldes-kék szemét szépen kiemelte. Egy nude árnyalatú szájfényt is feltettek, illetve erősebben kontúrozták az arcát.
Úgy gondoltam, bemutatnám nektek a számomra top első helyen végzett legrosszabban öltözött sztárt. Ő nem más, mint Az élet narancssárga oldala 31 éves színésznője, Emily Althaus. Ahogy elnéztem az eddigi vörös szőnyeges ruháit, nem mondanám hogy túlságosan elszokta találni azt, hogy mit illik, és mit nem, illetve hogy pontosabb legyek, mi illik rá, és mi nem. Ez alkalommal is ez történt, ezzel a Bon Sach ruhával, amit Amanda Navarra tervezett. Sajnos ez esetben azt sem tudom mondani, hogy maga a ruha szép lenne, csak nem áll jól Emilyn, mert akkor hazudnék. Az egész ruha véleményem szerint botrányos úgy, ahogy van. Egy fekete pöttyös átlátszó anyagról beszélünk, ami alá úgy vélem egy bodynak készült fekete színű, gumis, pamut “nagymama bugyiba” tuszkolta saját magát, aminek derekán egy vastag fekete gumi ékelődik, ami olyan szinten összehúzza Emily derekát, hogy a felső bőrrétege, illetve mellrésze csak úgy ráfolyik a kis bugyikára. Sajnos a body felső része már nem lett megtervezve, vagy időhiányba, vagy anyaghiányba, sajnos ez nem derül ki többé. Keblét kettő egymásra hajtogatott, átlátszó anyag takarta, már úgy ahogy, és ott ahol. Előröl nézve tökéletesen eltakarta a nagy kereszteződő fodor a lényeget, ami derekáig ért, kivéve ha nem kapott el egy kis tavaszi szelet. A ruha lefelé bővülő, sellőszerű alján óriási tüll anyagból készült pipacs formára emlékeztető… Valami van, aminek a közepét egy fekete tüll anyaggal fogták be. Tényleg kezdem úgy érezni, hogy ezt a ruhát tovább tervezték, de időhiányban csak ennyire jutott. Haját fodrásza Clayton Hawkins oldalasan választotta el, majd füle mögött zselézte hátra. Úgy gondolom ez is teljesen előnytelen Emilynek, ugyanis egy ilyen megjelenésen a helyében azon lennék, hogy az előnytelen testrészeimet amennyire csak lehet takarjam. Hát, ő nem így tett. Sminkjét Jared Lipscomb készítette, de nem igen vitték túlzásba ők sem. Emily egy fehér szemhéjport kapott a szemzugba, és a mozgó szemhéjra, kifelé pedig egy nagyon halvány hatású füstösítést kapott egy kicsit sötétebb barnával. Egy nagyon vékony tusvonalat húztak neki, és nagyon halvány pirosítót tettek a két orcájára. Semmi kontúrozás, semmi bronzosítás. Szájára egy nude árnyalatú, kicsit pirosabb szájfényt használtak. A felhasznált sminktermékek, Jane Iredale, Dior, Glossier, és Ceramiracle.

Következő bájos hölgyünk, aki részt vett még a Screen Actor Guild Awardson nem más, mint a 33 éves “Jane The Virgin” színésznője, Gina Rodriguez, aki egy Rasario ruhában lépett a vörös szőnyegre. A ruha egy nagyon játékos, színes, és vidám hangulatot tükrözött. Felső része egy melltartóhoz hasonló fekete pamut anyagból készült. Két pántját, a váll közepén szélesedőre szabták. A mellrész alatt egyből az anyag kezdődött, pontosabban a kettő anyag. Egy alap anyag volt a hímzett, virágos, madaras anyag alatt. Az alapruhához egy bőrszínű, enyhén átlátszó necc anyagot választottak, és rá varrtak a másik necc anyagot, amin színes virágok, és kék madarak voltak láthatóak. A felső részen egy pár vastagabb, fekete varrást láthatunk, ami egy olyan hatást kelt, mintha elválasztanánk az alsót, a felső résztől. Derékban is ez a vastag varrat játszott, ami egy kicsit karcsúsította Ginát, de nem túlságosan. A ruha anyagának köszönhetően szabad, és könnyed esésű volt. Őszintén szólva, én egy ilyen ruhát születésnapra vennék fel maximum, nem a vörös szőnyegre, de ez Gina és stylistja, Lauren Rodrigurez, (aki egyben a nővére), választása volt.  Kiegészítőként kettő feltűnő, színes Levian Jewerly fülbevalót, illetve kettő szintén feltűnő gyűrűt, választott az IVY-től. Cipője nem igen villant ki neki sem, a hosszú ruhának köszönhetően, de egy pár Giuseppe Zanotti magassarkút viselt. Haját eléggé szabadra hagyták. Fodrásza Paul Norton egy lófarkat készített neki hátulra, alulra, és azt egyszer behajtotta, majd körbefogta Gina saját hajával, így a hajgumi nem lógott ki. Kósza szálakat hagytak elöl, amitől valóban játékossá sikerült a kinézete. Sminkjét saját sminkese, Carissa Ferreri készítette.. Az egész egy márkával lett elkészítve, méghozzá a Lancomeal. A szemöldökét sötétebbre kihúzták, illetve az ívét megformálták. Bronzosítót, kontúrozást, és pirosítót is kapott az arcára. Szemeit kicsit füstösítették sötét szürkével, és egy kicsi feketével. Műszempillákat helyeztek rá, ami az egész sminket feldobta. Végezetül pedig, egy erős, feltűnő vörös szájfényt kentek a szájára.

A káprázatos 51 éves Halle Berry azt hiszem tarolt, az idei Screen Actors Guild Awardson. Halle egy gyönyörű, flitterrel kirakott Pamella Roland által tervezett ruhát viselt. A ruha magában is gyönyörű volt, de ez a rose gold árnyalatú ruha Halle barna hajához, és sötét bőrszínéhez szerintem a legtökéletesebb választás volt. A ruha kettő fajta anyagból, és 3 darab rétegből állt. Az első réteg, egy vékony szálú vászonkötésű pamut ruhadarab volt, ami fekete-rose gold-rózsaszín-piros-szürke és fehér flitterrel lett kirakva. A tetejét teljes mértékben, a ruha vonalát követve kirakták, lefelé pedig a flitterek egyre csak ritkultak, illetve nagyobbodtak is. A felső rész két oldalán egy átlátszó háló anyagot használtak fel. A második réteg, egy fekete tüll anyag volt, ami deréktől lefelé, körbeölelte az egész ruhát. Ez gyönyörűen kiemelte Halle karcsú alakját, vékony derekát. Harmadik rétegként, pedig ugyanezt a fekete tüll anyagot varrták fel, pontosabban két oldalától, ami félhold alakúan körülölte a ruha hátsó részét. Hátul egy apró cipzárt helyeztek el, amihez a harmadik réteget hozzávarrták. Ezt a réteget teljesen hosszúra hagyták, Halle húzta maga mögött a vörös szőnyegen, ami szerintem tökéletesen nézett ki. Ékszereit, pontosabban a fülbevalóját, Yeal Sonia tervezte, ami egy hosszú, függőleges három darab négyzetből állt, ami pontosan 18 karátos arannyal bevont, sárga-arany és füstös kvarcból lett megtervezve. Haját Castillo Bataille készítette. Függőlegesen elválasztott kettő réteget a hajából, majd a felső réteget lófarokba fogta. Ezután az alsó réteget pedig hozzáfogta a felső lófarokhoz. A hajgumit eltüntetve Halle saját haját végigtekerte párszor a két réteg találkozási pontjánál. Sminkjét Jorge Monroy készítette. Szemöldökét kitöltötték, majd a szemzugba egy fehér pigment került. A mozgó szemhéjára, és az alsó szempilla tövekbe egy vörös-barnás árnyalatú füstösítést kapott. Kontúroztak, pirosítottak, és szájára egy nude világos rózsaszínes árnyalatú szájfényt kapott.

A 21 éves Natalia Dyer, a “Stranger Things” egyik főszereplője, aki el is vitte a Screen Actors Guild awards egyik díját, azaz a “Kiemelkedő teljesítmény drámai sorozat stábjától” kategóriában lévő díját, egy eléggé nem hétköznapi Dior ruhában jelent meg a vörös szőnyegen, ami a tavaszi kollekcióból származott. A felső része pamut, illetve tüll anyagból állt, az alsó része pedig karton, azaz közepes finomságú fonalakból, vászonkötéssel szőtt, keményített, nyomott mintás pamutszövet, aminek a mintái igen kiemelkedőek. A felső rész kettő pántos volt, és a két pánt alsó részénél egy fekete pöttyös, fekete tüll anyag keresztezte egymást a mellrésznél, a sima, pamut spagettipántos felső alatt. Az alsó szoknyarész egy igazán hercegnős, mondhatni kissé habos-babos ruhára sikeredett. A divat ház 2017 tavaszi kollekciójából származó ruha magába foglalja az asztrológiai motívumokat, amikről valaha is álmodhattunk, pontosabban fehér alapon láthatunk csillagokat, illetve az összes horoszkópot. Szerintem egészen különleges, és egyedi darab. Natalia megtartotta az egyszerűségét – egy pár egyszerű lógó Beladora ezüst fülbevaló és egy darab magányos szintén Beladora márkájú gyűrű – egyszerű, hagyva, hogy a ruha valóban ragyogjon. A szőnyegre egy Christian Loubounti magassarkút választott. Haját Gio Campora készítette, aki oldalasan elválasztotta Natalia haját, majd hátul, középen egy csavart kontyba fogta. Sminkjét Kira Nasrat készítette. A szemöldökét kitöltötték, és színezték egy kicsit, a szálakat felfelé zselézték. A mozgó szemhéjra fehér dior szemhéjfestéket raktak, a szemöldök csont alá pedig egy kicsit sötétebb barnával füstösítettek, majd egy határozott, jól látható tust készítettek. Pirosítót, highlightert és használtak, és egy nude, alig látható matt rúzst kentek a szájára.

Margot Robbie, a “Suicide Squad” 27 éves színésznője egy gyönyörű, letisztult Miu Miu ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. A gyönyörű nagyon világos, s halvány rózsaszín jacquard anyagú ruha is egy hosszú, vonattal rendelkező ruha volt. Váll nélküli, nyakban összekötött felső résszel rendelkezett, ami felétől lefelé apróbb, és nagyobb ezüst gyönggyel, és arany ékkövekkel lett kirakva. A ruha érdekessége a derék résznél rejlett, ahol rengeteg vékony ugyanolyan színű tollal lett kirakva körbe, mint amilyen színű volt a ruha. A tollak úgy gondolom hogy Margot számára tökéletes helyre lettek téve, ugyanis alakjának köszönhetően rajta tökéletesen áll a ruha. Ha egy kicsit teltebb személy venné fel, azt biztosan optikailag nagyítaná még jobban. Egészen combközépig az ékkövek díszítették a ruhát, és anyagának köszönhetően nagyon könnyed esésű volt. A ruhának a vége még meglett bolondítva egy kis összehúzással, amik apró fodrokat képeztek. Kiegészítőként Tiffany & Co. karkötőt, fülbevalót, és gyűrűt viselt. Haját Bryce Scarlett készítette. Középen elválasztotta két oldalra, majd egy apró hullámot rakott bele majdnem az alján. Sminkjét Pati Dubroff készítette. Világosbarna szemhéjfesték került a mozgó szemhéjára, illetve az alsó szempilla tövekbe, majd ezt jól elsatírozta. Ezüst glittert szórt még a szemöldök csontra, és a mozgó szemhéjra. Szemöldökét kitöltötte, és megformázta. Egy sötétebb, és egy világosabb pirosítót is használt az orcákon. Egy nude árnyalatú rúzst kentek az ajkára.
Susan Kelechi Watson, a 36 éves színésznő is megjelent, és el is vitt egy díjat, a Screen Actors Guild Awardson. A színésznő egy királykék, fényes Rubin Singer ruhában lépett a szőnyegre. A ruha igazán feltűnő, és érdekes szabással rendelkező volt. Pánt nélküli felső részének a varrásában találhatjuk az első érdekességet, mégpedig a csavart varrást. Hátulján egy hosszú cipzár található. A ruha elejét három darab nagy, egymásra hajtogatott jacquard fodor díszíti, és a szabás igen sellősre sikeredett. Hátul hosszabb, mint elöl, így ez is egy igazi vonattal rendelkező ruha. Oldalán felsliccelt, aminek köszönhetően Susan gyönyörű Nicholas Kirkwood ezüst színű cipőellőjét. Hosszú ezüst-fekete fülbevalója, gyűrűi, és karkötői tervezője pedig az APM Monaco. A ruhához egy fekete clutchot választott, pontosabban egy wristletet, amit Tyler Ellis tervezett. Haját Vernon Francois készítette. Hátra hajlakkozta az egész haját kiengedve, majd gyönyörű nagy hullámokat csempészett bele, elöl pedig a frufru részhez is egy nagy, csavart hullámot készített. Sminkjét Gregory Arlt készítette, aki a Mac Cosmetics egyik sminkese. Arcát kontúrozta, majd aranyozott bronzosítót és highlightert használt a szemöldökcsontra, és az orcára. Szemét egy sötétbarna és arany szemhéjfestékkel satírozta. Belső szemzugába pedig fehér pigment került. Szemöldökét kitöltötték, és szájára egy erős, matt piros rúzst kentek.
Yara Shahidi, a 17 éves “Fekete Fehérek” főszereplő színésznője egy teljesen letisztult, egyszerű, de mégis magával ragadó  váll nélküli szmokingos ruhát viselt egy drámai vonattal Ralph Lauren-től. A ruha felső része tökéletesen illeszkedett Yara alakjára, kiemelte vékony derekát. Hátra, lefelé V alakban végződött a felső rész, ami a ruha hátsó oldalát teljesen kiemelte. De ami hab volt a tortán, az az óriási, csípőrészhez varrt óriási masni volt, amiből kettő hosszú anyag lógott, amit Yara végig maga után húzott. Mint az ezelőtti ruhákból is feltűnhetett, imádom a vonattal rendelkező ruhákat a vörös szőnyegen. Egyetlen egy olyan dolog van ebben a ruhában ami nekem nem tetszett, mégpedig az az alsó része. Túlságosan hosszú volt Yaranak, a cipőjét, ami egyébként egy Jimmy Choo platformos magassarkú volt, teljesen eltakarta, és nem tudom hogy ki ismeri közületek a Charlie és a csokigyárat, de az egész alsó része valamiért az umpalumpákra emlékeztetett, bár ne kérdezzétek miért. Szerintem sokkal elegánsabb lett volna, ha bokánál fel van hajlítva egy aprónyit a nadrág rész, és a cipő teljesen kilóg belőle. A ruha két oldalán végig futott egy fényes anyagból készült fekete csík is. Kiegészítőként egy Tiffany & Co. arany gyűrűt, egy karkötőt, és egy pár fülbevalót választott. Haját Nai’vasha Johnson készítette, aki simán, csak két oldalra választotta Yara haját. Sminkjét Emily Cheng kreálta. Szemöldökét kitöltötte, és a szálakat felfelé fésülte. Arcát kontúrozta, illetve pirosította, és highlighterezte. Ajkaira pedig egy erős, vér vörös Chanel szájfényt kent.
Nektek melyik volt a kedvenc vörös szőnyeges ruhátok ezek közül az idén? És mit gondoltok, egyetértetek velem, hogy Emily Althaus ruhája volt a legborzasztóbb?
Válaszaitokat kommentben várom, csodás szép további napot kívánok nektek!
források: x x x

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .