MédiaZene

5 zenei hír, amiről lemaradhattál 3. rész

Megérkezett a Carpool Karaoke a Linkin Park közreműködésével. Bár sajnos Chester Bennington idén júliusban elhunyt, még előtte felvették a videót, amit végre közzé is tettek. Mindez kizárólag a család engedélyével történhetett meg, akiktől a készítők kértek engedélyt a publikálásra. A pár perces mash-up-ban hallhatóak a legnagyobb slágerek, mint a Numb, az In The End vagy épp a Talking To Myself.

Megjelent Sabrina Carpenter legújabb videóklipje! Az énekesnő korábban a Disney-nek tevékenykedett, de egy ideje már saját zenei karrierjén dolgozik. A Why című alkotás után most egy közreműködéssel lepte  meg rajongóit, hiszen a Lost King nevezetű együttes is feltűnik a First Love kisfilmjében.

Új videóval jelentkezett Tini Stoessel! Az argentín előadóművész – akit korábban a Violettában láthatott a nagyközönség – újabban a saját zenei karrerjére fókuszál. Pár angol alkotás után visszatért a jól megszokott komfortzónájába és egy spanyol pörgős kislemezzel jelentkezett. A Te Quiero Mas-t Nacho-val – szintén dél-amerikai énekes – készítették el.

Közös dalban mutatják meg tehetségüket Pink és Eminem! Már jó ideje, hogy felreppent a pletyka a Revenge körül, ám még csak most látott napvilágot a kislemezes alkotás. A kisfilmre még várniuk kell a rajongóknak, de várhatóan pár héten belül felkerül youtube-ra.

Megérkezett az Imagine Dragons legújabb videóklipje! A kisfilm a Whatever It Takes című dalukhoz készült el, amely az Evolve nagylemezükön kapott helyet. A júniusban megjelent korongon olyan nagysikerű művek hallhatóak még, mint a Believer vagy épp a Thunder. A mostani videóban látható eső, tűz és még földrengés is.

Hozzászólások