MédiaSorozatokZene

5 zenei hír, amiről lemaradhattál 2. rész

Megjelent Miley Cyrus következő nagylemezének címadó dala. A Younger Now rögtön videóklipként került fel az internetre. Az énekesnő, ahogy már a Malibu című alkotás során láthattuk, újra a visszafogottabb stílust képviseli és inkább a zenére fekteti a hangsúlyt a hiányos öltözék helyett. A kisfilm mellett Miley közzétette a Younger Now albumborítóját, amin feltűntették a dallistát. Emellett pedig azt is megtudhattuk, hogy a megjelenési ideje szeptember 29-re esik.

Megjelent Jana Kramer visszatérő alkotása. Az idehaza a Tuti gimiből ismert színész/énekesnő legújabb dalának az I’ve Done Love címet adta. A nagylemezről még nincsenek megjelenési információk, de az biztos, hogy készülőben van és talán még idén megjelenik.

Katherine McNamara közzétette soron következő kislemezét. Tudniillik a színésznőnek nem ez az első saját szerzeménye, de utoljára 2012-ben jelentkezett zenei téren. Most a Shadowhunters évadzárójában hangzott el az Ember című alkotás.

Justin Bieber is visszatért a zenei palettára. A legújabb alkotásának címe a Friends, amely a napokban került fel a világhálóra. Az énekes nem olyan rég jelentette be, hogy érkezik a BloodPop-pal való közreműküdése, ami korábban még a Can We Still Be Friends elnevezést kapta. A végső címet viszont leegyszerűsítették, így lett belőle Friends.

 

Hozzászólások