Zene

5 zene hír, amiről lemaradhattál 8. rész

Megjelent Shawn Mendes legújabb dala! Az énekes a minap töltötte fel youtube-ra soron következő dalát In My Blood címmel. A rajongóknak azonnal elnyerte a tetszését a kissé kiszolgáltatottnak hangzó dalszöveg. A sorok sokkal felnőttesebbek és komolyabbak, mint elődjei, így az énekes most már a nagyok között érezheti magát.

Megérkezett Sabrina Carpenter legújabb alkotása! A Jonas Blue-val közös Alien című szám az elmúlt héten látott napvilágot. Az énekes kevésbé ismert idehaza, leginkább a Mama alkotás kapcsán hallhattunk róla. Az Alien egy igazán fülbemászó popdal lett, amelyet már több, mint egymillióan hallgattak meg youtube-n.

Ütős lett Kelly Clarkson visszatérése! Az aranytorkú énekesnő az I Don’t Think About You című számához készített egy igazán érzelmes videóklipet, amely a múlt héten került fel a legnagyobb videómegosztó portálra. A romantikus számhoz egy passzoló kisfilm készült, amelyben maga Kelly is feltűnik.

Megérkezett Kygo és Kelly közös alkotása! A Remind Me to Forget a két előadó tollából származik és a múlt héten mutatták be. A pozitív visszajelzések mellett több százezren hallgatták meg az újdonságot. A Kygo-tól megszokott minőség és stílus megmaradt a legújabb dalnál is.

Teljessé vált a 2018-as Eurovíziós dalfesztivál indulóinak listája! A 63. Eurovision rendezési jogát tavaly Portugália nyerte el, így idén Lisszabonba látogat a show. Május 8-án és 10-én a két elődöntőt, 12-én pedig a döntőt követhetjük nyomon, hogy ki nyeri meg a soron következő fesztivált. Magyarország az AWS-el képviselteti magát, Norvégia színeiben pedig a 2009-es nyertes, Alexander Rybak tér vissza a színpadra.

Hozzászólások