FilmekMédiaZene

5 zene hír, amiről lemaradhattál 6. rész

Megjelent Hailee Steinfeld legújabb dala! A Capital Letters című alkotás BloodPop közreműködésével készült el a februárban megjelenő Szabadság Ötven Árnyalata mozihoz. Az énekesnő napok óta csigázta a rajongóit a megjelenéssel kapcsolatban, hiszen nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy egy filmhez készíthetett egy dalt.

Taylor Swift elkészítette legújabb videóját! Az End Game-hez készült kisfilmet Ed Sheeran és Future társaságában forgatták le. A stílus hasonlít a Ready for it…?-hez, kicsit sötét és kicsit vad. Az énekesnő Reputation nagylemeze novemberben jelent meg, azóta sem ül a babérjain, folyamatosan újdonságokkal rukkol elő.

Fall Out Boy klippremier! Az együttes megjelentette soron következő kislemezéhez, a Wilson-hoz készült videót. A Mania korongon helyet kapó dal alcíme az Expensive Mistake lett. A lemez január 19-én kerül a boltok polcaira, illetve a spotify-ra.

Justin Timberlake visszatért! Az énekes ráadásul nem csak a Filthy premierjére fektette a hangsúlyt, hanem azonnal soron következő turnéját hirdeti. A Man Of The Woods korong februárban jelenik meg, ám Justin már utazni szeretne. A visszatérés remekül sikerült, hiszen a számot és a klippet is milliók imádják világszerte.

Ansel Elgort ismét zenei karrierjét erősíti. A színész, akit korábban a Csillagainkban a hiba kapcsán ismertünk meg, jó ideje dolgozik újabbnál-újabb kislemezeken. A tavaly megjelent Thief után most elhozta nekünk a Supernova című alkotást, amelyhez a videóklip is napvilágot látott. A youtube mellett természetesen spotify-n is metalálható a szám.

Hozzászólások