5 film az 51 éves Jennifer Lopeztől

Ha valaki, hát akkor Jennifer Lopez igazán sokoldalú. Az énekes-színésznő minden műfajban bemutatta már mennyire tehetséges, nem csak dalai, de filmjei is sikeresek lettek. JLO július 24-én töltötte be az 51. életévét, de továbbra is tündököl és bizony letagadhatna jó pár évet. A következőkben olyan filmeket mutatunk be nektek, amelyeket bizonyára sokan ismerhettek, hiszen igen sikeressé váltak a nézőközönség szemében.

Hölgyválasz

A tánc kikapcsolódás, új emberek megismerése, nem mellesleg valami olyat ad, ami nem fogható semmihez. Valószínűleg ezek járhattak John fejében is, amikor minden este elhaladt a tánciskola előtt és érdeklődve figyelte a történéseket. Mindene megvan, remek ügyvédi állás, feleség, szép otthon, mégis hiányzik az életéből valami, ezért úgy dönt beiratkozik táncórákra. Itt megismerkedik az oktatóval, akinek egy verseny derékba törte a karrierjét. Mr. Clark igyekszik tanulni, és bár családja előtt titkolózik, a tánc mégis magával ragadja. Új barátai lesznek és Miss Mitzi  úgy dönt, az ifjoncokat elindítja a versenyen.

A szereposztás is bámulatos, hiszen Jennifer Lopez mellett, Richard Gere és Susan Sarandon is feltűnik. A film 2004-ben került bemutatásra.

Álmomban már láttalak

Marisa egyedülálló anyaként neveli fiát, sokat dolgozik, hogy megéljenek. A hotelban, ahol állást kapott, megszáll egy népszerű politikus is. Marisa vágyik a jó életre, ezért felpróbálja az egyik vendég ruháját, amikor aztán találkozik Christopher Marshall-al. A férfinak megtetszik a nő, majd a kettejük találkozójáról fotók is készülnek, hiszen a politikust folyamatosan figyelik a paparazzók. Chris azt hiszi, hogy vagyonos, ám Marisa nem meri felfedni előtte, hogy valójában ő szobalány. Eközben másnak is megakad a szeme a szenátor-jelölt férfin, Marisa pedig tudja, ő sosem lehet jó Chrisnek.

A romantikus filmet 2002-ben mutatták be, Christopher karakterét a Harry Potter Voldemortjaként ismert Ralph Fiennes alakítja.

Anyád napja

Charlie-nak átlagosnak mondható az élete: alkalmi munkákból él, például kutyákat sétáltat és lakótársaival tölti mindennapjait, ami aztán egy csapásra megváltozik, amikor véletlenül megismerkedik Kevinnel, az orvossal. Ám ezzel egy olyan lavinát indít el, amire maga sem számított. Kevin Fields édesanyja ugyanis a híres műsorvezető Viola, aki készített már interjút a Dalai Lámával és Oprah-val is. Azonban Viola rajong fiáért, egyáltalán nem örül Kevin választottjának és mindent elkövet, hogy kapcsolatukat megfúrja. Még az is kapóra jön, hogy fia egy időre elutazik és Viola hozzájuk költözik. Charlie-t sem lehet sokáig becsapni és hamar rájön anyós jelöltje mesterkedéseire. Innentől kezdődik csak az adok-kapok.

A vígjáték valóban nagyon jó kis időtöltés, akinek van kedve megnézni, annak bátran ajánljuk. Az ünnepelt színésznő Jane Fonda remekül alakítja a féltékeny anyát és az anyóst is.

Szeretném, ha szeretnél

Az esküvőszervezőként dolgozó Mary még nem találta meg az igazit. Egy nap azonban egy szemetes konténer majdnem elgázolja, de egy férfi megmenti őt. Steve gyermekorvosként dolgozik, ám, mint kiderül Mary szervezi az esküvőjét. Steve jegyben jár Franttal, aki gyönyörű és gazdag. Mary-t a munka alatt pedig az a felismerés éri, hogy beleszeretett Steve-be.

A 2001-ben bemutatott romantikus -vígjátékban Matthew McConaughey-vel szerepel Jennifer. Ez a film hozta meg számára a legnagyobb sikert, valamint rekordot is döntött.

Álommeló

A tizenöt évig asszisztensként dolgozó Maya, alig várja, hogy az üzletláncánál előléptetesség, ám azonban nem az történik amire számított és egy másik kollégájából lesz üzletvezető, mivel a nőnek nincs felsőfokú végzettsége. Mayának nem tetszik, hogy Arthur mellett kell, hogy dolgozzon és egyáltalán nem akarja feladni az álmait. Egy kamu facebooknak, weboldalnak és szakmai profilnak köszönhetően, amelyet unokaöccse készített el neki, állást ajánlanak Mayának New York legmenőbb cégénél. A nő remekel, ötleteit szeretik és kedvelik, még egy új lakásba is beköltözhet. Ám a lelkiismeret nagy úr.

Jennifer Lopez 2018-as filmjében olyan színészekkel játszik együtt, mint a Hősök sztárja, Milo Ventimiglia, Beépített szépség 2. – csábítunk és védünk filmben szereplő Treat Williams vagy a High School Musical főszereplője, Vanessa Hudgens.

Nektek melyik a kedvenc filmetek, amelyben JLO szerepel?

Világpremier: Miután összecsaptunk

Hozzászólások