MédiaSorozatokZene

3 meglepő érdekesség Martina Stoesselről! Ezeket biztos nem hallottad még!

Martina Stoessel, Alejandro Stoessel rendező és producer második gyermeke. Martina már elég fiatalon megismerkedett a zene és a színjátszás világával. Mindössze 12 éves volt, amikor hazájában már elismert színésznőnek számított. Több telenovellában feltűnt, viszont az áttörő népszerűséget a „Violetta” című sorozat hozta el számára, ahol Violetta Castillo főszerepében hódíthatta meg Leon szívét. A három évadból álló sorozat számos díjjal és elismeréssel büszkélkedhet. Cikkünkben összegyűjtöttünk három olyan érdekességet, amit még biztos nem hallottál az egykori Violettáról!

[ Kép forrása: thefamouspeople.com ]

1. Nem érzi világsztárnak magát

Ugyan a hatalmas népszerűségnek örvendő Martina Stoessel nevét szinte az egész világ ismeri, a hétköznapokban viszont egy átlagos, hétköznapi lány életét éli. Szabadidejében szívesen van a családja körében, örömmel találkozik a barátaival, viszont annyiban különbözik kortásaitól, hogy gyermekkora óta sűrű napirenddel rendelkezik. A kemény munkára lehetőségként tekint, de a világsiker ellenére az édesanyja sosem kivételezett vele.

2. Minden Európai fellépésén meglepődik

Martina, a – Violetta – című sorozat után, a műsor szereplőivel számos nagyvárosban teltházas koncerttel örvendeztették meg a rajongókat. Magyarországon a hatalmas érdeklődésre való tekintettel, a tervezett egy előadás helyett négyszer léphettek színpadra. A 2016-os évben megrendezésre került szóló koncertturnéja is hasonlóan hatalmas sikereket aratott. Az események alatt nem csak a rajongótábora, hanem Martina is meglepődött, hogy az otthonától távol is mennyien elmentek a fellépésére csak azért, hogy énekeljenek vele.

3. Imádja a közösségi médiát

Martina Stoessel több közösségi oldalon megtalálható. Az Instagram profilján örömmel oszt meg fényképeket a mindennapjairól, és boldogan tartja a kapcsolatot családtagjaival, barátaival, sőt még a rajongóival is. A lenyűgöző virtuális világ ugyan a legtöbb világsztár számára megterhelő, hiszen a fanatikus követők nem csak elhalmozzák őket üzenetekkel, hanem szinte kiharcolják maguknak szeretett kedvencük figyelmét. Martina viszont látszólag nagyon jól kezeli ezeket az oldalakat, ugyanis imádja a rajongóit, akik szinte már egy kis „családias” csapatot alkotnak.

 

Hozzászólások