23 érdekesség a születésnapos Camila Cabelloról

A Havanna énekese Camila Cabello a mai napon lett 23 éves, aminek alkalmából 23 érdekességet olvashattok a tehetséges hírességről.

1. Camila Cabello teljes neve Karla Camila Cabello Estrabao, 1997. március 3-án Kubában, Havannában azon belül pedig Cojímarban született. Édesanyja, Sinuhe Cabello kubai származású, édesapja, Alejandro Cabello pedig mexikói. Családja oda-vissza költözött Havanna és Mexikóváros között, mielőtt végleg letelepedtek volna a floridai Miamiban, ekkor Camila öt éves volt. Van egy kis húga, Sofia Cabello.

2. A Miami Palmetto középiskolában tanult, de az éneklés miatt ott hagyta azt, viszont később megszerezte bizonyítványát.

3. Camila csak 2008-ban vált amerikai állampolgárrá.

4. 2012-ben a „The X Factor” tehetségkutató műsorban mutatta meg először, hogy mit tud. Szólistaként lépett a színpadra, de sajnos hamar kiesett. Csapatban azonban debütálhatott másik négy tag mellett és ekkor jött létre a Fifth Harmony. A banda a harmadik helyen végzett, és megállapodást kötött Simon Cowell lemezkiadójával. A 5H óriási sikert ért el, de Camila 2016 végén elhagyta a csoportot, hogy szólóban folytassa.

5. Egyéni karrierje is nagyszerűen indult, ugyanis mindössze 11 hónap alatt összesen 18 díjat nyert. A Havanna pedig hét héten keresztül volt a Billboard Pop Songs élén, amely a leghosszabb idő volt a női előadók közt Taylor Swift 2013-asI Knew You Troublecímű zenéje óta. Rajongói bázisa „Camilizer” néven ismert.

6. Egy 2018-as interjúban elmondta, hogy vegán. Kedvenc pizzája az ananászos, sok paradicsomszósszal és vastag tésztával. Kedvenc gyümölcse a banán és imádja a kókuszdiót is.

7. Szereti a Disney filmeket, és kedvenc karaktere Peter Pan, kedvenc filmje pedig az Avatar.

8. Amikor az Egyesült Államokba költöztek, Camila még nem tudott angolul, de gyorsan megtanulta a nyelvet, sorozatok és rajzfilmek nézése közben.

9. Kedvenc sorozatai a Gossip Girl és a Sex and The City.

10. Imádja a One Direction-t és a twitteren volt egy rajongói fiókja is a srácokról.

11. Taylor Swift-tel nagyon jó barátok.

12. Camila nagy foci rajongó, és Brazília nemzeti csapatának drukkol.

13. Egyszer elárulta, hogy ha nem énekes lenne, akkor fogorvos vagy barista lenne.

14. Minden egyes Demi Lovato album a birtokában van.

15. Szereti az állatokat, különösen az elefántokért van oda, a cápáktól viszont fél.

16. Óriási rajongója a Harry Potter sorozatnak, de minden idők kedvenc könyve a „The Book Thief”.

17. Stílusikonja Audrey Hepburn.

18. Nem tudja, hogyan kell autót vezetni.

Nincs időm! Túlságosan ügyetlen és figyelmetlen vagyok a vezetéshez. Azt hiszem… legalábbis egyelőre.

19. Amikor iskolás volt, annyira ideges lett, mikor egy fiú mellé ült le, hogy pukizott. A székre fogta, de a fiú természetesen nem hitt neki.

Pánikba estem és a székre fogtam, amelyen ültem, mondván: Ó, ez csak a szék volt! A barátom természetesen nem hitt nekem: „Nem, nem az volt, pukiztál”. Nagyon kínos volt.

20. Nem csak remek énekesnő, hanem nagyszerű gitáros, 2018-ban zongorázni is elkezdett tanulni.

21. 2019 óta egy párt alkot Shawn Mendessel. Két közös daluk is született a I Know What You Did Last Summer és a Senorita.

22. Gyerekként nagyon szégyenlős volt.

23. Kedvenc városa New York, egyszer szeretne ott élni, de nem a téli időszakban.

Melyik érdekességen lepődtetek meg a legjobban és mi az, amivel tisztában voltatok? Van kedvenc dalotok az énekesnőtől?

Hozzászólások