Média

21. századi sztáresküvők

Az elmúlt években számos különleges és emlékezetes sztáresküvő köttetett. Rengeteg híresség, köztük színészek, énekesek, hercegek, örök agglegények is kimondták a boldogító igent. De vajon milyen stílusban tették ezt meg, mivel kérték meg a szívük választottjának kezét? Ebből a cikkből minden kiderül!

Justin Timberlake és Jessica Biel

A korábban Britney Spears párjaként megismert Justin Timberlake és a Hetedik mennyország sztárja 2012-ben Olaszországban házasodott össze. A 150 fős vendégserek a Puglia régióba volt hivatalos, amit a színésznő már öt éve várt. A hírességek közül feltűnt Timbaland, Andy Samberg és Jessica legjobb barátnője, Beverly Mitchell egyaránt. A tengerparton tartott élő zenés és tűzijátékkal megkoronázott menyegzőn az ara egy halvány rózsaszín Giambattista Valli ruhában vonult az oltárhoz, amihez egy 100 ezer dolláros gyémánt vintage fülbevalót társított.

Amal Clooney és George Clooney

A sármos színész már közel tíz éve, a fehérarany eljegyzési gyűrűk kínálatából választva kérte meg Amal kezét. A hírességek szintén Olaszországban házasodtak össze még 2014-ben. A lakodalmat Velencében tartották, ahol a XVI. századi palotát fehér rózsákkal díszítették ki. Az ügyvéd hölgy egy Oscar de la Renta csipkeruhát viselt, amit kézi hímzéssel, illetve gyöngyökkel tarkítottak. A lagzi nagyjából 13 millió dollárba fájt a párosnak, ahova végül 100 embert hívtak csak meg. Köztük volt Bono, Emily Blunt és Matt Damon is. A megjelentek egy-egy ipodot is kaptak ajándékba, amire Amal és George az esküvőn elhangzott dalokat pakoltatták fel. A páros azóta is Olaszországban él, ikreik 2017-ben születtek meg.

Vilmos herceg és Katalin hercegné

Ki ne emlékezne a nagy napra, amikor a hercegi páros örök hűséget fogadott egymásnak? A közel tíz éve lezajlott eseményt több száz millióan követtek élőben a különböző felületen Angliától kezdve, egészen Ausztráliáig. A menyegzőt a londoni Wensminster apátságban tartották meg 2011. április 29-én. A vendéglista rendkívül hosszú volt, hiszen 1900-an vettek részt ezen a kihagyhatatlan eseményen. Katalin egy Alexander MxQueen divatház által gyártott ruhát viselt, a tervezője Sarah Burton volt. A lagzira összesen 23 millió fontot költöttek, amit a királyi család és a mennyasszony famíliája közösen fizetett ki. A lakodalomra hivatalos volt Ellie Goulding, aki énekhangjával is elkápráztatta az ifjú párt.

Összegezve

A 21. században már rengeteg sztáresküvőnek lehettünk szem és fültanúi. Ezek között szerepelt Justin Timberlake és Jessica Biel olaszországi, Amal és George Clooney velencei, illetve Vilmos herceg és Katalin hercegné nagy napja is. A sármos George ráadásul a fehérarany eljegyzési gyűrűk kínálatából választotta ki a tökéletes ékszert. Hát nem imádnivaló?

Hozzászólások