Sorozatok

2019-es sorozatpremierek

Bár már hamarosan vége a januárnak, most kezdődnek meg igazán a visszatérések. Az ABC, a CW, az NBC, a CBS és persze még rengeteg csatorna és plattform indítja útnak a szériái következő felvonását, vagy épp a midseason újoncokat. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttük nektek, hogy mik és mikor várhatóak az elkövetkezendő időszakban.

Január elején ugye elstartolt Magyarország legújabb napi sorozata, a Drága örökösök. Főszerepben Szabolcs Bede Fazekas és Fekete Linda álnak. Ezt a Gotham követte, majd sorban érkeztek a jobbnál jobb visszatérők. 8-án kezdte meg pályafutását a Good Trouble, amely a The Fosters spin-offjaként folytatódik. Az anyaszériából feltűnik Maia Mitchell és Cierra Ramirez, de visszatérőként jelen lesz Noah Centineo és a szülők is. Erről hamarosan kritikát is írunk, hogy le ne maradjatok róla! A CW rebootja, a Roswell 15-én került először képernyőre, majd érkezett 20-án a Shameless visszatérő epizódja. Sajnos ebben az évadban Fiona karaktere távozni kényszerül, hiszen Emmy Rossum a kiszállás mellett döntött.  A Freeform misztikus alkotása, a Siren 2. szezonja 24-én premierezett. 

Februárra várható a Man with a Plan 3. évadja Matt LeBlanc főszereplésével, illetve a The Walking Dead 9. szezonjának folytatása is érkezik 10-én. Az American Dad már a 16. felvonásánál tart, míg a Shadowhunters utolsó epizódjait 25-től láthatjuk a Freeform-on. Hónap végén tér még vissza a Better Things Pamela Adlon-nal egyetemben.

Márciusra várható az American Idol következő válogatója, illetve a Good Girls 2. szezonja. A For The People szintén ebben a hónapban érkezik, 7-én premierezik a Station 19 folytatásával. Az After Life egy újonc sorozat, amely 8-án debütál. Főszerepben Ricky Gervais és David Bradley. A Jane The Virgin utolsó szezonjára 27-ig várnunk kell. 

Április 1-jén tér vissza a CW Legends of Tomorrow szériája a negyedik évad folytatásával, illetve megkezdi pályafutását az In The Dark is, amely szintén ezen a csatornán lesz látható. A Netflix sem tétlenkedik, hogy elindul a Chilling Adventures of Sabrina második felvonása. Az elsőről hamarosan érkezünk egy kisebb kritikával, hiszen roppantul érdekesre és izgalmasra sikeredett. Nemrég érkezett a hír, hogy a Game Of Thrones 14-én kezdi meg a záró felvonását. Hónap végén még láthatjuk a The 100 visszatérését is.

Májusban, illetve a nyáron sem fogunk unatkozni. Egyelőre annyit már tudunk, hogy az iZombie május 2-án, a Big Little Lies pedig júniusban tér vissza Reese Witherspoon-nal, Nicole Kidman-nel és Shailene Woodley-val.

Mindezek mellett idénre várhatjuk többek között a You folytatását, illetve számos Netflixes újdonságot, mint például a The Handmaid’s Tale, amelyet már nagyon várnak a rajongók. Reméljük ti is!

Ti melyik(eket) várjátok a legjobban? Esetleg van, amit kihagytunk, de ti érdekesnek találjátok? 

Hozzászólások