Média

20 érdekesség a születésnapos Jensen Acklesről

A március elseje egy különleges nap a Supernatural rajongók számára, ugyanis ekkor ünnepli Jensen Ackles a születésnapját, idén már a 43. életévét tölti be a sármos színész. A tehetséges sztárt már rengeteg alkotásban láthattuk és ezáltal közelebb is került a szívünkhöz. Hogy mi történt vele kicsiként egészen mostanáig, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül, azt most megmutatjuk nektek, hiszen 20 érdekességet tudhattok meg Jensenről.

1. Jensen Ross Ackles 1978. március elsején született Dallasban, Donna Joan és Alan Roger Ackles színész fiaként. Van két testvére, Josh és Mackenzie.

2. Több lábon áll, ugyanis nem csak színész, hanem énekes is, emellett rendező és producer, továbbá van egy vállalkozása, Family Business Beer Company (utalva ezzel az Odaát-ból jól ismert családi vállalkozásra) sörfőzde, amit feleségével és sógoraival vezet.

3. Korábban az volt a terve, hogy sportorvosi tanulmányokat folytat a Texas Tech Egyetemen és fizikoterapeutává válik, de ehelyett Los Angelesbe költözött, hogy a színészi karrierjére koncentrálhasson.

4. Angol, ír, skót és német származású.

5. Leghíresebb szerepe az Odaát-ban volt, ahol Dean Winchestert alakította 15 évadon keresztül. Színésztársával, Jared Padaleckivel és Misha Collinssal nagyon közeli baráti viszonyban vannak a mai napig, sőt, testvérekként szeretik egymást.

6. Tovább is szerepelhetett volna a Smallville-ben, de végül megölték a karakterét azért, hogy a Supernaturalban alakíthasson.

7. Négyéves korától modell volt, de később úgy döntött, hogy inkább a színészetet választja.

8. Jensen Ackles szülei fontolóra vették, hogy Justinnak nevezik majd el, de úgy döntöttek, hogy az a név túl gyakori. Jensen is egy népszerű dán vezetéknév, de Észak-Amerikában határozottan ritka!

9. Lehetett volna Amerika Kapitánya, de nem sikerült volna összeegyeztetni az Odaát forgatásaival a Bosszúállók forgatását. Batman szerepére is teljesen megfelelt volna! Továbbá kipróbálta magát Clark Kent szerepében is Smallville-hez.

10. A felesége, az apja, az anyja és a testvére is megjelent egy-egy Odaát epizódban.

11. 1998-ban Jensen elnyerte a legjobb férfi újonc díjat a Soap Opera Digest Awards-on az Életünk napjaiban szerepléséért.

12. Vőfély volt Jared Padalecki esküvőjén (és fordítva). A J2 páros nemcsak testvéreket játszott, de a legjobb barátokká is váltak és igazi kötelék alakult ki kettejük között.

13. Az Odaátban ő akarta alakítani Sam karakterét, de végül Deant kapta, és milyen jól alakult ez.

14. Közel tíz éve ismerte már Danneel Harris színésznőt és modellt, de csak ezután kezdtek el randizni, aztán 2010. május 15-én házasodtak össze Dallasban. Három gyermekük született, az első 2013 májusában érkezett és a Justice Jay (JJ) nevet kapta, míg 2016 decemberében megszülettek az ikrek, Zeppelin Bram és Arrow Rhodes néven.

15. Nemrégiben feleségével megalapították a Chaos Machine Productions céget a Warner Bros. Television alatt, hogy újabb sorozatokat gyárthassanak, amikben producerként lesznek jelen.

16. Az Odaát 6. évadában állt először kamera mögé, ezt követően még sikerült egy-két részt rendeznie.

17. Jensen Ackles valójában nagyon félénk.

18. Az is kiderült róla, hogy jó énekes, hiszen a rajongói találkozóikon is bemutatta, hogy van hangi adottsága, és ért a hangszerekhez is.

19. 2020 augusztusában bejelentették, hogy csatlakozik a The Boys című sorozatba, mint Soldier Boy.

20. Hatalmas sportrajongó, ami a hobbijaiban is megmutatkozik. Középiskolás korában nemcsak baseballt, hanem lacrosst is játszott, ami azért érdekes, mert a két sport különböző játékkészleteket követel a játékbeli különbségek miatt. Továbbá meg kell jegyezni, hogy nagy rajongója a Dallas Cowboysnak.

Mennyi érdekességgel voltatok tisztában és melyik volt az, ami a legjobban meglepett? Van kedvenc filmetek vagy sorozatotok a színésztől?

20 érdekesség a születésnapos Emma Robertsről

Hozzászólások