Könyvek

Erős krimivel kezdi az Alexandra a szeptembert!

Az Alexandra kiadó egy igazán erős krimivel kezdi a szeptemberi megjelenéseket. Mary McCluskey regénye, a Tolakodó érzelmek alaptörténete egy házaspárról szól, akik éppen elvesztették egyetlen fiukat. Az édesapa a munkába temetkezik, míg az anya egészen máshogy igyekszik túl lenni a tragédián. A csavart viszont egy harmadik személy okozza, amitől a pár házassága válságba kerül. Vajon képesek lesznek túljutni a nehézségeken?

Ebben a könyvben senki sem az, akinek mondja magát, a sajtó nem véletlenül hasonlítja Gillian Flynn Holtodiglanjához a kötetet.

Kat és Scott megpróbálja feldolgozni életük legnagyobb tragédiáját, egyetlen fiuk halálát. Scott beleveti magát az ügyvédi munkába Los Angelesben, de a felesége továbbra is inkább otthon tölti a napjait, mert nem tudja összeszedni magát a megrázkódtatás után.

Váratlanul felbukkan a csodaszép és rámenős Sarah Cherrington, Kat régi ismerőse Angliából, és Hamiltonék házassága válságba kerül. A dúsgazdag Sarah mindent megkapott az élettől, amire addig vágyott. Van azonban még valami, amit el akar érni, és a házaspár hamar belekeveredik Sarah ördögi játszmáiba…

“A Tolakodó érzelmek állja az összehasonlítást Gillian Flynn Holtodiglan című regényével, és más olyan művekkel is, ahol a szereplőkről kiderül, hogy nem azok, akiknek látszanak. McCluskey csodálatos könyve azonban kiemelkedik közülük… Lírai, visszafogott, és minden ízében igaz, nem lehet kibújni a hatása alól.” – KIRKUS REVIEWS

Az Alexandra Kiadó sorban érkezik újabbnál újabb regényekkel, amik igen széles skálán mozognak. Ha kíváncsiak vagytok a megjelenésekre, a friss hírekre, ne felejtsétek el követni a kiadó facebook és instagram oldalát se!

http://www.ahmagazin.com/konyvek/erkezik-a-montague-testverek-elso-resze/

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?