FilmekMédiaZene

Zenei hírek, amikről lemaradhattál

Itt az ősz. Ekkorra időzítő a legtöbb előadó az újdonságait. Ez idén sem volt másként. Avril Lavigne visszatérése mellett Nick Jonas, Lady Gaga, de még a spanyol előadó Thalía is rukkolt elő kislemezzel. Ebben a bejegyzésben az elmúlt hét friss dalait gyűjtöttem össze pár soros véleménnyel tűzdelve.

Avril Lavigne Head Above Water című számát már korábban hallhattuk, ám a hozzá tartozó kisfilm csak szeptember 27-én, az énekesnő születésnapján debütált. A megszokott színes és vad stílustól eltérően, most inkább egy letisztultabb kompozíciót sikerült összehoznia. Az újdonságért rajongók millió vannak oda, amely a videó nézettségén is meglátszik.

Nick Jonas és Robin Shulz Right Now című számáért már korábban is odavoltam. A klip valahogy nem nyerte el a tetszésemet. Túl egyszerű és semmitmondó. De mindig úgy vagyok vele, hogy inkább a videó legyen gyengébb, mint a szám.

Végre egy jó kis remix. Calvin Harris és Sam Smith közös dala a Promises eredeti verzióját is imádtam, de a kiegészített verzió sokkal ütősebb szerintem. Hallgassátok meg ti is, mert imádni fogjátok!

Lady Gaga és Bradley Cooper az A Star Is Born című film kapcsán kerültek közelebb egymáshoz. A két művész a mozi miatt vette fel a Shallow című számot, amely egyszerre ütős és zseniális. Gaga hangját szerintem ember nincs, aki ne kedvelné. Annyi biztos legalábbis, hogy gyönyörű és erős hangszínnel rendelkezik.

A spanyolokat most sem hagyom ki a felsorolásból. Most Thalía és Gente de Zona újdonsága társult az amerikai premierek mellé. Az énekesnő még mindig bomba formában van, amely a Lento klipjéből is látszik. Igazán pörgős slágert hoztak össze!

Vanessa Hudgens ismét egy közreműködéssel tért vissza. Most a Phantoms című formációval karöltve készítették el a Lay With Me című számot, amely a múlt héten látott napvilágot. A két előadó először dolgozott együtt, de mivel egy igen remek számot sikerült elkészíteniük, így remélem, hogy nem utoljára hallhatjuk őket.

Hozzászólások