Zene

Yungblud nyáron koncertet ad a Budapest Parkban!

Az angol nemzetiségű Yungblud 2024-ben első önálló koncertjére készül Magyarországon, amely június 9-én, a Budapest parkban kerül megrendezésre. Az énekes-dalszerzővel tavaly, illetve tavaly előtt is találkozhattak a rajongók a Sziget Fesztiválon.

Dominic Harrison, művésznevén Yungblud, napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, több millió embert szólít meg világszerte. Ennek egyik oka az őszinte, fiataloknak szóló dalszövegei, amelyek aktuális, olykor tabunak számító témákat érintenek. Másrészt a nyílt, vad, és energikus személyisége, amellyel fergeteges bulikat képes csapni.

Yungblud tavaly megígérte, hogy minden évben ellátogat Magyarországra!

A 2023-as Sziget Fesztiválon Yungbludnak hatalmas tömeget sikerült magával ragadnia, ami nem is meglepő, tekintve, hogy a koncert első percétől kezdve teljes odaadással és élvezettel adta elő a sokak által szeretett számait. Yungblud a Fleabag című dala közben nemcsak a színpadot robbantotta fel, hanem még a közönségbe is berohant és köztük énekelt. Az előadás végén ígéretet tett, hogy minden évben eljön Magyarországra koncertet adni! 

Ennek az ígéretének eleget téve 2024-ben már önálló magyarországi koncertre készül a saját turnéján belül a Budapest Parkban, ahol ezúttal csak Yungblud fanok gyűlhetnek össze, hogy élvezhessék a kedvenc énekesük kirobbanó előadását.

Milyen dalok várhatóak a koncerten?

Yungblud leginkább az energetikus, pop-punk stílusáról híres, azonban akadnak komolyabb hangvételű, akusztikus dalai is. A koncertjeire a pörgős előadásmód jellemző, ezért elsősorban ilyen jellegű dalokra lehet számítani.

Legújabb száma, a Lowlife biztos befutó lesz, illetve a Fleabag is esélyes, hiszen ezek közben szokott a legjobban tombolni a színpadon. A 21st Century Liability nevű albumából mindig előadja a legkedveltebbeket. Ilyen például az Anarchist vagy a Medication. A 2020-as albumán szerepel a leghíresebb száma, a Parents, amit azok is ismerhetnek, akik alapvetően nem hallgatják az előadót.

A YUNGBLUD nevet viselő albuma több intenzív pop számot is tartalmaz, amelyek nagy részét biztosan hallhatjuk majd Júniusban. Ezen a lemezén már lehet érezni, hogy nyugodtabb és őszintébb hangvételre váltott, és az eddig megjelent munkái közül ez lett a legösszetettebb. Tavaly a Szigeten a Tissues és a Sweet Heroine is előadásra került. Illetve olyan dalt is hallhattunk, amelyet közreműködő előadóval adott ki, gondolok itt az I Think I’m OKAY című számra.

Tehát a felhozatal mindenképp színes és egyedi, viszont annál élvezetesebb és változatosabb lesz a koncert, ami azért nagyon jó, mert minden olyan érzelem előjön belőlünk ott, abban a pillanatban, amelyeket eddig csak egyedül, fülhallgatón keresztül tapasztalhattunk meg!

forrás: kiemelt kép

Hozzászólások