Könyvek

Young Adult sci-fi regény vált előrendelhetővé a Könyvmolyképző Kiadónál!

Korábban már beszámoltunk nektek arról, hogy augusztusban egy boszorkányos ifjúsági regény várható a Könyvmolyképző Kiadónál. Azóta már sok izgalmas olvasnivaló előrendelhetővé vált náluk, ezek közül szeretnék kiemelni egyet nektek. Hamarosan érkezik Amie Kaufman és Jay Kristoff Young Adult sci-fi trilógiájának első része, az Aurora felemelkedése is.

A két ausztrál szerző neve ismerős lehet számotokra, hiszen már több könyvük megjelent a Könyvmolyképzőnél. Amie Kaufman Lehullott csillagok és Jay Kristoff A Lótusz háborúja című sorozatának egyelőre két részét olvashatjuk magyarul. Továbbá a kiadó jelenleg dolgozik Kristoff Öröknappal című fantasy regényének fordításán is.

Az Aurora felemelkedése 2019-ben jelent meg eredeti nyelven, és a három részes Aurora-ciklus nyitó kötete. A történet a távoli jövőben játszódik, ahol az Aurora Akadémia néhány frissen végzett diákjából egy különös csapat áll össze, hogy megmentsék a galaxist egy régóta érlelődő háborútól.

Az Aurora felemelkedése várhatóan szeptember 16-tól lesz elérhető a könyvesboltok kínálatában.

Ha kíváncsiak vagytok erre a galaktikus mentőakcióra, akkor most kedvezményesen előrendelhetitek a könyvet a kiadó webshopjában. Így nem kell megvárnotok a szeptemberi országos megjelenést, hanem akár már augusztusban a polcotokon tudhatjátok a kötetet.

Ti is várjátok már az Aurora felemelkedését? Írjátok meg nekünk kommentben!

Amy Kaufman – Jay Kristoff – Aurora Rising – Aurora felemelkedése

SEMMI PÁNIK!

2380-at írunk, az Aurora Akadémia frissen végzett kadétjai megkapják első küldetésüket. Tyler Jones az akadémia sztárja, és alig várja, hogy összeállítsa álmai osztagát, de makacs hősiessége miatt végül azok kerülnek a csapatába, akiket senki más nem akart kiválasztani…

Egy beképzelt diplomata, fekete öves szarkazmussal. Egy szociopata tudós, aki előszeretettel lő a szobatársaira. Egy nagyszájú techmágus a galaxis legfejlettebb egójával. Egy indulatkezelési problémákkal küzdő földönkívüli harcos. Egy vagány pilóta, aki kicsit sincs oda Tylerért, ha valakit érdekelne.

De Ty legnagyobb problémáját még csak nem is az új osztaga jelenti, hanem Aurora Jie-Lin O’Malley. A lány, akit kimentett az interdimenzionális űrből – ahol két évszázadot töltött kriogén fagyasztásban. Aurinak, az időn kívüli lánynak fogalma sincs róla, mihez kezdjen, mégis ő lehet a kirobbantója egy több millió éve érlelődő háborúnak, és Tyler lúzerekből, bajkeverőkből és forrófejű kívülállókból verbuválódott csapata lehet a galaxis utolsó reménysége.

Klasszikus galaktikus mentőakció, a Galaxis útikalauz stopposoknak humorával, szerethető karakterekkel és izgalmasan bonyolódó magánéleti szálakkal.

Merülj el a történetben!

Ökothriller érkezik az Agave Kiadónál!

Hozzászólások