Visszatért a zenei palettára Ashley Tisdale

Közel 10 év kihagyás után tér vissza a zenei világba a High School Musical korábbi sztárja. Ashley Tisdale 2009-ben adta ki Guilty Pleasure című lemezét, azóta viszont csak youtube csatornájára töltött fel cover dalokat. Természetesen az énekesnő ennek ellenére sem tétlenkedett. 2014-ben felcsendült a hangja a Birds of Paradise című mesében, illetve 2016-ban az Amateur Night stábjához csatlakozott. Időközben férjhez ment, családod alapított, fészket rakott, de a zenei pályáról sosem tért le. Vanessa Hudgens-sel közös Ex’s & Oh’s feldolgozásukat közel 35 millióan tekintették már meg az énekesnő csatornáján.

2018-ban úgy döntött, hogy itt az ideje újra saját szerzeménnyel előrukkolni. A Voices in My Head a múlt héten látott napvilágot, tegnap pedig már a hivatalos klippel lepte meg a rajongókat. Stílusban nem sokat változott. Ugyanaz a letisztult és egyszerű lány maradt, aki korábban is volt.

A dal Ashley korábbi betegségéről, a szorongásról és a félelmek leküzdéséről szól. Sokan nem tudják, de a Disney korábbi sztárja éveken át szenvedett depresszióban, amely szorongással és számos egyéb tünettel karöltve keserítette meg az életét. A szám a gyógyulásról szól, és arról, hogy mik jártak a fejében a kezdés során.

Hozzászólások