Visszatért a Shooter

A második évadát kezdte meg a Shooter, ahol szinte minden kezdődött elölről. Már az első szezon nagyon ütősre sikeredett, hiszen mind a történet, mind a színészek a toppon voltak. Ryan Phillippe a főhös személyében tökéletes alakítást nyújtott, ami pedig a többi karaktert illeti, rájuk sem lehetett panasz. A folytatásban várható még több bonyodalom és nehézség, de az biztos, hogy a világ legjobb mesterlövészének ezek sem okozhatnak komoly problémát.

Bob Lee leszerelt tengerész, aki immáron a családjával töltené az idejét, ám közbejön egy díjátadó Németországban, ahol egy gyilkossági kísérletbe cseppennek feleségével. Először terrortámadásra gyanakodott a rendőrség, de világossá vált, hogy a már visszavonult csapatra pályázik valaki.

A sorozatban az tetszett meg, hogy adott a harmonikus családi légkör egy kislánnyal és egy olyan feleséggel, aki valóban jóban-rosszban kitart a férje mellett. Bevallom, régóta kedvencem Shantel VanSanten, de még a The Flashes karakterét is felül tudta múlni itt, a Shooterben. Erős és szívós nő, aki kibírja a nehézségeket, amik férjével és a munkájával járnak együtt.

Ami a mellékszereplőket illeti, Omar Epps – a Doktor House egykori szereplője – alakítja Isaac Johnsont, aki jelenleg Ázsiában tartózkodik, ahonnan a gyilkosság miatt menekülnie kell párjával. Természetesen a folytatásban még összetalálkoznak Bob Leevel is, de ez még a jövő zenéje.

Memphisnek felajánlottak egy munkát, ami gyanítom, hogy nem az FBI-al egyenlő munkakör lenne. Kíváncsi vagyok, mit hoznak még ki belőle, hiszen az első évadban sok mindenen ment már keresztül, és mindig tilosban járt. Nem hiszem, hogy még egyszer megúszhatná, mivel egyszer már elkapták.

Még az évadban ránk vár, az az első szezonnál is több akció, itt most már nem csak Bob Lee a célpont, egy egész csapatra vadásznak, akik nem rettennek vissza a rosszfiúktól. Sajnos az a rossz hír érkezett, miszerint a főszereplőt alakító színész, Ryan Phillippe eltörte a lábát. Mindez egy családi kiruccanáson történt, így az utolsó két rész csúszva fog érkezni. Pedig az volt az egyik legnagyobb előnye a sorozatnak a többivel szemben, hogy egyben leadták a részeket, nem volt köztük szünet. Igaz, csak tíz epizódosak az évadok.

Forrás: https://www.wnypapers.com/
https://pmcdeadline2.files.wordpress.com/

Hozzászólások