Sorozatok

Visszatér Hilary Duff és a Lizzie McGuire sorozat

A tegnapi nap egyik legnagyobb szenzációja az volt, amikor Hilary Duff és a Disney+ bejelentette, folytatják a Lizzie McGuire tévésorozatot. A 2000-es évek elején játszódó történet tehát több, mint tizenöt évvel később ismét visszatér a képernyőre, bár kicsit másmilyen formában.

Az eredeti készítő és persze maga Hilary is visszatér az újragondolt sztorira. A színésznő elmondta, hogy Lizzie idősebb és vadabb oldalával ismerkedhetünk meg, amely miatt már nagyon izgatott. A lány megkapta álmai munkáját egy neves New Yorki dekorátornál, ahol azóta is dolgozik. Nem mellesleg végre rendes kapcsolata van álmai pasijával, aki egy menő étterem tulajdonosa. Lizzie Brooklynban él és most ünnepli a harmincadik születésnapját.

A reboot tehát hamarosan elkészül, raádásul az animált figuráról sem feledkezik meg a csatorna. A premiert a Disney+-on lehet majd megnézni, ám azt egyelőre nem tudni, hogy mikor tér vissza a széria. Annyi biztos, hogy a mai huszonévesek ismét igazi nosztalgikus hangulatba kerülhetnek ezáltal.

Hozzászólások