Vérmágiás fantasy érkezik a Maxim Kiadónál!

A Maxim Kiadó az elmúlt pár napban sorra mutatta be nekünk mi mindenre számíthatunk tőlük az idén. A Dream válogatás nevű sorozatukban is találkozhatunk jó pár érdekes címmel. Ezúttal ezek közül hoztunk el nektek egyet, ami nem más mint egy lehengerlő ifjúsági fantasy, a Vörös viadal, Amanda Joy tollából!

A történet főszereplője Eva, akiről kiderül, hogy a vér és velő mágiájával született. Ez olyan ritka képesség, amire a hódító királynő, Raina uralkodása óta nem volt példa. A királyi trón jelenleg éppen üresen áll, így Evának meg kell harcolnia idősebb nővérével Isával és el kell foglalnia az Elefántcsont trónt.

Ám amikor a lányt a nővérével vívott csata előtt megtámadja és kis híján megöli egy orgyilkos, rá kell döbbennie, hogy talán más is akad, aki holtan akarja látni. Ezek után kénytelen a titokzatos és jóképű fey oktatóhoz, a khimaer herceghez fordulni, hogy segítsen neki megerősíteni a mágiáját, mert a végén így vagy úgy, de mindenképpen csak egy maradhat.

Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk a könyvre, hiszen a fülszöveg alapján nagyon izgalmasnak ígérkezik!

A kötethez pontos megjelenési dátum még nincsen, egyelőre annyit tudunk, hogy várhatóan a Könyvfesztiválra fog érkezni.

Amanda Joy – Vörös viadal

A tizenhat éves Eva hercegnő a velő és vér mágiájával született – ami olyan sötét és szörnyű varázslat, amelyet generációk óta nem láttak Myre vibráló, de szétforgácsolt országában. Utolsó ismert gyakorlója Raina királynő volt, aki nyolc generációval ezelőtt megdöntötte a bennszülött khimaer királyságot, és ezreket mészárolt le, köztük saját húgát, ezzel megkezdve a Rival Heir hagyományát. A Raina hosszú és sötét árnyékában élő Evának most egy halálig szóló csatában kell szembenéznie idősebb nővérével, Isával, ha reménykedik az Elefántcsont trón elfoglalásában – mert Myre királyságában csak a legerősebb és legkegyetlenebb uralkodók maradnak életben.
Amikor Evát csak néhány héttel a nővérével vívott csata előtt megtámadja egy bérgyilkos, rájön, hogy a látszatnál több van a meggyilkolására tett kísérlet mögött – és nem csak a nővére akarja holtan látni. Ahogy a feszültség fokozódik, Eva kénytelen mitikus fey oktatóhoz, valamint egy titokzatos és jóképű khimaer herceghez fordulni, hogy segítséget nyújtsanak megerősíteni a mágiájához való kapcsolatát. Mert a nővére iránti szeretet ellenére Evának választania kell Isa halála vagy a sajátja között.

Hozzászólások