Könyvek

Veres Attila már Oroszországban is hódit!

Veres Attila külföldön is egyre népszerűbb! Az Agave Könyvek kiadónál publikáló szerző hazánkban már bizonyított. Első könyve 2017-ben jelent meg, azóta pedig sorra jelennek meg nemcsak regényei és novellái, hanem antológiákkal is.

Első külföldi sikereinek egyike, hogy 2022-ben az Egyesült Államokbeli Valancourt Books kiadónál megjelent egy önálló kötete, a The Black Maybe címmel. A gyűjtemény ráadásul finalista volt a Bram Stoker-díjon, ami a legrangosabb nemzetközi horror elismerés.

Fotó és borító: Agave Könyvek

Idén pedig, látva a népszerűségét, a Valancourt Books úgy döntött, hogy teljes egészében megjelenteti Veres Attila legutóbbi könyvét, amely A valóság helyreállítása címet viseli. A novelláskötet az eddigi legjobbra értékelt műve, mely öt évvel az Éjféli iskolák után jelent meg.

A szerző külföldi sikerei azonban nem érnek itt véget. A tavalyi évben elkeltek a spanyol jogai is ezen könyvének. A The Black Maybe azon kiadóhoz került, aki a teljes dél-amerikai terjeszkedésért felel. Ha pedig ez nem lenne elég, az Agave Könyvek egy ideje tárgyalásban volt egy orosz kiadóval, ami végre lezárult, így hamarosan Oroszországban is megjelennek Attila könyvei.

ODAKINT felkavaróbb, de bent se jobb – Veres Attila: Odakint sötétebb

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?