Média

Úton a Grimm baba – Bitsie és David Giuntoli szülők lesznek

A Grimm hat éven keresztül nagy sikerrel futott az NBC csatornán. A fantasy elemekkel átszőtt nyomozós sorozat főszereplőjét David Giuntoli alakította, akit Nick Burkhardt szerepében láthattunk. Karaktere barátnőjét – Juliette Silvertont – Bitsie Tulloch keltette életre. A páros szerelmi élete a szériában nem alakult túl fényesen, de a való életben annál inkább.

Kevesen tudják, de Bitsie Tulloch és David Giuntoli nem a Grimm által találkoztak először. A Caroline és Jackie című film forgatásán ismerkedtek meg, amiben szintén szerelmespárt játszottak. Bitsie elmesélte, miután üzenetben gratulált Davidnek amiért megkapta a Grimm főszerepét, a következő választ kapta tőle:

„A karakterem szerelmi partnere, Juliette, még nem lett kiválasztva. Nagyszerű lennél a szerepre.”

David tanácsát megfogadva elment a castingra. Így indult köztük minden. 2014-ben Tulloch egy interjúban ismerte el először, hogy egy párt alkotnak, majd 2016 júliusában el is jegyezték egymást. Az esküvőre közel egy évvel később került sor. David jelenleg az abc „A million little things” című sorozatában látható, míg Bitsie hamarosan a CW Arrowerzumában mint Lois Lane fog bemutatkozni.

Az idei év azonban nem csak az új szakmai projektek miatt fontos a számukra. A kapcsolatuk ugyanis újabb mérföldkőhöz érkezett. David és Bitsie október elején jelentette be a rajongóinak, hogy első gyermeküket várják.

forrás

Hozzászólások