Könyvek

Újabb thriller érkezik az Álomgyár Kiadónál!

Az Álomgyár Kiadó már rég levetkőzte magáról a „zsánerkiadó” jelzőt azzal, hogy egyre szélesebb palettán mozognak és nem félnek az eredeti profiljuktól eltérő stílusú könyveket is kiadni. Sorra jelentik be például az izgalmasabbnál izgalmasabb thrillereket, most éppen Freida McFadden A téboly otthona című került terítékre.

Főszereplőnk a történet elején házvezetőként kerül a Winchester családhoz. A nő saját, sötét múltja elől akar elmenekülni és új életet kezdeni, ám hamarosan rá kell jönnie, hogy ez a család se patyolattiszta. Lelkiismeretesen végzi a munkáját, főz és takarít a családra, elhozza a lányukat az iskolából. Közben pedig igyekszik nem tudomást venni a feleség fura szokásairól és a férj fokozatos magába fordulásáról. Gyakran álmodozik viszont arról, milyen lenne az asszony, Nina helyében lenni. Odáig is elmegy, hogy felpróbálja a ruháit, ami természetesen kiderül, ám ami ezután következik arra nem számított: bezárják a szobájába és kérdéses, hogy egyáltalán kijut-e onnan valaha. Ám a család látszólag nem tudja kivel kezdett; hamarosan megkérdőjeleződik, hogy ki a vadász és ki az áldozat.

A fülszöveg alapján nagyon izgalmasnak tűnik, sokan egyenesen Paula Hawkins regényeihez hasonlítják ezt a történetet. Mi is nagyon várjuk már, hogy elolvashassuk!

A könyv már elő is rendelhető, ám a megjelenésre kicsit még várnunk kell, a könyv ugyanis várhatóan csak 2022. november 23-án fog érkezni.

Freida McFadden: A téboly otthona

„Lebilincselő ​és újszerű lélektani thriller.” – Bookwormex
„Beszippantott a könyv, le sem tudtam tenni.” – Once Upon A Time Book Reviews

Egy történet, amelyben nincs bárány. Csak farkasok vannak.
Üdv a családunkban – fogad az elegáns Nina Winchester új házvezetőnői állásomban. Ez a munka az egyetlen esélyem, hogy új életet kezdjek. Itt az lehetek, akinek csak látszani akarok. Csakhamar rá kell azonban jönnöm, hogy Winchesterék titkai a sajátjaimnál is sokkal sötétebbek és ijesztőbbek.
Nap mint nap lelkiismeretesen kitakarítom munkaadóim fényűző otthonát, elhozom a lányukat az iskolából, és ízletes vacsorát főzök az egész családnak, majd apró padlásszobámba térek elkölteni a magam jóval szerényebb vacsoráját.
Igyekszem tudomást sem venni róla, hogy Nina gyakran csak azért csinál felfordulást, hogy kárörvendve nézze, ahogy összetakarítok, hogy miféle blőd hazugságokat gyárt a lányáról, és hogy mint válik Andrew, a jóképű férj napról napra elgyötörtebbé. De ha olykor Andrew fájdalommal telt, szép, melegbarna szemébe nézek, nem tudom megállni, hogy elképzeljem, milyen is volna Nina helyében lenni. Birtokba venni impozáns gardróbját, puccos kocsiját és tökéletes férjét.
Fel is próbálom egyszer egyik ragyogóan fehér estélyijét, csak hogy lássam, hogy áll. Ő persze rájön, s mire én megtudom, hogy padlásszobám ajtaja csak kívülről zárható, úgy tűnik, már késő.
Csakhogy Winchesteréknek sejtelmük sincs, ki vagyok én. És mire vagyok képes.

Freida McFadden, #1 Amazon bestsellerszerző ismét olyan thrillerrel jelentkezik, amely meghökkenti és megragadja közönségét. Mesterien csavaros és letehetetlen. Elsőrangú olvasmány Paula Hawkins rajongóinak.
„Aki olvasás közben azt hiszi, tudja már, mi sül ki belőle a végén – annak garantáltan le fog esni az álla.” – My Chestnut Reading Tree
„Teljesen belefeledkeztem… alig vártam, hogy elérjek a végkifejlethez.” – Sarah in Readerland

Hozzászólások