Könyvek

Újabb Taylor Jenkins Reid regény érkezik!

A Könyvmolyképző Kiadó mióta átvette a jogokat Taylor Jenkins Reid könyveinek kiadása felett azóta sorban hozza is nekünk az írónő regényeit. Az Evelyn Hugo hét férje, a Daisy Jones and the Six, valamint a Szikrázó Malibu után máris újabb regényt jelentettek be, ez pedig nem más, mint az Egyetlen szerelmeim!

A történet főszereplője Emma Blair, aki huszonévesen hozzámegy iskolai szerelméhez Jesse-hez. Hogy maguk mögött hagyják az ítélkezőket és a korábbi életüket, elhagyják gyerekkori városukat és utazgatni kezdenek.

Az első házassági évfordulójuk napján Jesse éppen a Csendes-óceán felett vesz részt egy forgatáson, mikor a helikopterével együtt eltűnik. Emmát lesújtja a gyász és hazaköltözik, hogy otthon újra magára találjon. Telnek az évek és a lány újra találkozik egykori barátjával, Sammel. Rövidesen bele is habarodik a férfiba, kisvártatva pedig az eljegyzés is megtörténik. Ekkor azonban váratlan esemény történik; felbukkan a férje Jesse, akiről kiderül, hogy nagyon is életben van.

Várható megjelenési idő: 2023. 10. 24.

A kötet már elő is rendelhető a Könyvmolyképző Kiadó webshopjából!

Taylor Jenkins Reid – Egyetlen szerelmeim

Mit ​jelent igazán szeretni?

Emma Blair huszonévesen feleségül megy a gimnáziumi szerelméhez, Jessehez, és maguk mögött hagyva az otthonukat és az otthoni elvárásokat, kitalálják a saját életüket. Belevetik magukat az utazásba, élveznek minden boldog pillanatot, megragadnak minden izgalmas kalandot.

Az első házassági évfordulójuk napján Jesse éppen a Csendes-óceán felett forgat, amikor nyoma veszik a helikopterének és neki is. Azt hiszik, meghalt.

Emma, szakítva addigi életével, hazaköltözik, és megpróbál újra magára találni. Évekkel később, már túl a harmincon, összefut egy régi barátjával, Sammel, és újra szerelmes lesz. Amikor Sam eljegyzi, úgy érzi, újabb esélyt kapott a boldogságra.

Egészen addig, amíg fel nem bukkan Jesse. Kiderül, hogy életben van, és alig várja, hogy végre hazajusson hozzá. Emmának, akinek ettől a pillanattól fogva nemcsak egy vőlegénye, hanem egy férje is van, mélyen magába kell néznie – ki is ő valójában, és mire vágyik? –, miközben semmiképp sem szeretne fájdalmat okozni azoknak, akiket szeret.

Ki az ő egyetlen szerelme? Mit jelent tiszta szívből szeretni valakit? Emma tudja, hogy a szívére kell hallgatnia. Bár értené, hogy az mit súg neki!

Hagyd, hogy magával ragadjon!

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!

Hozzászólások