Könyvek

Újabb Rick Riordan könyv várható!

Jó hírt osztott meg a minap a Könyvmolyképző Kiadó! A Percy Jackson könyvek szerzőjének, Rick Riordannak újabb könyve jelenik meg a nyár folyamán!

Érdekesség a kötet kapcsán, hogy ezúttal nem az Olimposzi Istenekről fog szólni, hanem az Asgardiakról.A The ​Sword of Summer című regénye Riordannak Magnus Chase-ről szól, aki Boston utcáin igyekszik túlélni, miközben próbálja elkerülni – többek között – a rendőröket. Egy napon azonban rátalál egyik nagybátyja, akitől édesanyja korábban próbálta óva inteni őt. Legnagyobb meglepetésére férfi azt állítja, hogy egy asgardi Isten fia. Magnus csakhamar egy küldetés közepén találja magát, és meg kell keresnie egy olyan fegyvert, ami már évtizedek óta el van veszve. Vajon sikerrel jár? Sikerül megakadályoznia a kirobbanó félben levő háborút?

A kötet a Magnus Chase and the Gods of Asgard sorozat része, amely összesen három részből és két kiegészítő kötetből áll.

Újabb Pery Jackson könyv is érkezik!

Vélhetően nem ez az egyetlen kötet, ami hamarosan megjelenik a szerzőtől, ugyanis megvan már a The Chalice of the Gods-ra is a szerződése a kiadónak, ami a Percy Jackson és az olimposziak sorozat hatodik része. Reméljük, a Könyvmolyképző Kiadó mihamarabb eljuttatja a kéziratot a fordítónak, hogy az olvasók még idén a kezükbe foghassák a sorozat következő részét! Azt, hogy ebből várható-e keményfedeles kiadás, egyelőre nem tudni.

Mészöly Ágnes – Nap aranya, Hold ezüstje

Hozzászólások

Benedek Eszter

Kétségtelenül könyvfüggő vagyok. Pontosan ezen okból kerülöm a könyvesboltokat a bevásárlóközpontokban. Kár, hogy a webshopokat nem lehet... ?