Sorozatok

Új szerepben bizonyíthat Jared Padalecki

Még véget sem ért a Supernatural 15 éves pályafutása, Jared Padalecki már újabb főszerepet vállalt el, ráadásul az eddigi munkaadójánál, a CW-nél. Az amerikai csatorna másfél évtizede szerződtette le a színészt, aki azóta alakítja Sam Winchester-t az Odaát című szériában. Jared tehát továbblépet, ráadásul nem is akármilyen szerepben kívánja folytatni.

Nemrég jelentették be, hogy hamarosan érkezhet a Walker, a texasi kopó rebootja. Most megerősítést nyert, hogy az első részt már biztosan leforgatják, főszerepben pedig Jared Padalecki áll majd. A Deadline még szeptemberben osztotta meg a hírt, miszerint új köntösbe helyezik a 90-es években játszódó CBS szériát. A nyolc évadot megélt alkotásban ismerhettük meg igazán Chuck Norris-t, aki Cordell Walkert formálta meg. A mostani verzióban őt alakítja majd a korábbi Supernatural sztár. A forgatókönyvet Anna Fricke írja majd.

A történet nem teljesen ott folytatódik, ahol abbamaradt és nem is követi majd az eredeti alkotást, hiszen a rebootban Walker egy női partnert kap maga mellé. Két év után kétgyermekes özvegyként hazatér Austinba, ahol texasi rangerként folytatja munkásságát. Érdekesség, hogy Jared is Texas-ban született, így nem idegen neki a terep. Jared mellett feltűnik még Nia Peeples, aki már az erdeti sorozatban is játszott, ám mi inkább a Pretty Little Liars-ből ismerhetjük.

Hozzászólások