Sorozatok

Új sorozatot indít az RTL Klub

Új telenovellát indít Magyarország egyik legnépszerűbb csatornája az RTL Klub. A 19. században játszódó romantikus történetet tavasszal kezdték forgatni, a nézők pedig a jövő évben már láthatják is a tévében.

A sorozatot a Szeress Most és az Oltári csajok alkotói készítették. Kolosi Péter a csatorna vezérigazgató-helyettese számolt be arról az ősszel, hogy milyen témájú történetre számíthatnak az érdeklődők.

A Bátrak földje a kiegyezés évei előtt, a 19. században játszódó sorozat, amely leginkább az alkotók által megírt cselekmény alapján zajlik, mintsem a történelmi síkon. Azért az alkotók ellenőriztették a történelmi hitelességét is.
1865-ben két férfi ellenséges, egymás elleni küzdelméről szól, illetve egy olyan lányról, aki képes mindent felrúgni boldogsága érdekében. A kosztümös sorozatban főbb szerepet kap a kornak megfelelő élethelyzetek, érzelmek, intrikák, hazugságok és a szerelmi szál.
A hírek szerint a jövő évben képernyőre kerülő alkotás első három epizódja látható lesz az ünnepek alatt az RTL Most+ internetes oldalon. Ehhez pedig regisztráció szükséges.

A 80 részből álló Bátrak földje, egy óra hosszúságú lesz. A főszereplők között olyan nevek olvashatók, mint az Oltári csajok sztárja Jaskó Bálint, A Tanár című sorozatból ismert Szász Júlia, továbbá Bárnai Péter, Csőre Gábor, Litauszky Lilla.

Hozzászólások